Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul trăit de un fost jucător al FCSB-ului: ”M-am dus în autocar şi am plâns”. Becali a dat ordin să nu-l mai vadă titular

Coşmarul trăit de un fost jucător al FCSB-ului: ”M-am dus în autocar şi am plâns”. Becali a dat ordin să nu-l mai vadă titular
Comentarii

Un fost jucător al FCSB-ului a vorbit deschis despre un meci de coşmar, în care a greşit extrem de mult şi şi-a dat şi un autogol. Daniel Georgievski spune că meciul cu Chelsea a fost cel mai urât din cariera lui.

În toamna lui 2013, FCSB - aflată pe val atunci - a jucat contra lui Chelsea, la Bucureşti, în grupele Ligii Campionilor. Speranţele erau mari, mai ales că ”roş-albaştrii” jucaseră în primăvară cu Chelsea, în optimile Europa League, când au fost eliminaţi cu mare dificultate.

Însă partida din grupele Champiosn League a avut un scenariu total diferit. FCSB a pierdut cu 4-0 la capătul unui meci excelent făcut de Andre Schurrle, care l-a ridiculizat pe Daniel Georgievski - fundaşul dreapta al bucureştenilor. Acum, aflat la Western Sydney Wanderers, Georgievski spune că acea partidă a fost un adevărat coşmat pentru el:

”Întotdeauna o să-mi aduc aminte de ziua în care am jucat contra lui Chelsea, când Andre Schurrle pur şi simplu m-a sfâşiat. L-am lovit lovit oe Schurrle, i-am dat cu mingea în genunchi, pur şi simplu m-a lăsat în spate, a alergat şi a înscris. De asemenea, mi-am dat autogol. A fost cel mai urât meci din cariera mea, am fost huiduit. Un autogol, Schurrle a reuşit şi două pase de gol, am pierdut cu 4-0 şi am fost huiduiţi... Chiar am plâns în autocar [...] Am avut lacrimi în ochi, ştiam că tatăl meu o să mă sune şi o să mă dărâme, pentru că el niciodată nu mi-a zis că am jucat bine. Ştiam că se vor trezi (n.r. părinţii lui), vor vedea meciul şi simţeam că i-am dezamăgit”, a declarat Daniel Georgievski pentru a-league.com.

După acel meci, aflat atunci în spatele gratiilor, Gigi Becali a dat ordin că nu vrea să-l mai vadă pe Daniel Georgievski titular. De altfel, fundaşul dreapta a plecat la finalul sezonului.

 

Afla mai multe despre: daniel georgievski 

viewscnt
Articole similare