Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu a răbufnit în direct când a aflat salariile din Superligă: "Noi greşim undeva". Zotta a intervenit: "Cu aceşti bani, iei jucători mult mai buni ca Rotariu"

Cosmescu a răbufnit în direct când a aflat salariile din Superligă: "Noi greşim undeva". Zotta a intervenit: "Cu aceşti bani, iei jucători mult mai buni ca Rotariu"

Dinamo București

Comentarii

Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, Dinamo este interesată de achiziţia lui Dorin Rotariu şi este dispusă să-i achite acestuia un salariu lunar de 15 mii de euro.

"Noi cheltuim bani cu grămada, Dinamo vrea să-i dea 15 mii de euro lunar lui Dorin Rotariu. Asta înseamnă 180 de mii de euro pe an. Eu nu cred că pe la Lecce au mulţi peste 200 de mii de euro pe an, zic de Lecce, pentru că abia am văzut meciul cu Lazio.

Acolo se joacă fotbal, undeva e o greşeală la noi, ori nu suntem corecţi şi recuperăm banii pe undeva, ori suntem total nepricepuţi. Nu se poate ca Sheriff Tiraspol să plătească cel mai mare salariu de 8 mii de euro lunar şi să joace mereu în grupele cupelor europene, să o bată pe Farul fără probleme, undeva noi greşim.

Nici măcar nu suntem săraci. Ori suntem nepricepuţi, ori managementul este fraudulos" , a declarat Bogdan Cosmescu.

"La un salariu de 15 mii de euro pe lună, eu cred că Dinamo poate găsi fotbalişti de 3-4 ori mai buni ca Rotariu în momentul de faţă" , a spus şi Constantin Zotta.

Dinamo - FC Voluntari 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o, vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe FC Voluntari, în ultimul meci al anului din Superligă.

Dinamo a reuşit să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalty în minutul 90. Goncalo Gregorio a transformat, iar "câinii" s-au impus cu 1-0.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo - Cr. Costin (de Moura 82), Ilic (Bena 82), D. Iglesias, Amzăr (Bani 76) – Ghezali (Hakim Abdallah 46), Goncalo Gregorio, D. Politic (C. Ţîră 82). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Carnat (Droppa 87), V. Raţă (Cocian 55), Crepulja, Sigurjonsson (Boboc 87), Aliji - R. Popescu(D. Andrei 37), Nemec. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: bogdan cosmescudinamoconstantin zottarotariufcsb 

viewscnt
Articole similare