Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a confirmat că un titular al naţionalei României a fost la un pas să renunţe la echipa reprezentativă: ”Mă bucur că l-am întors din drum!”

Cosmin Contra a confirmat că un titular al naţionalei României a fost la un pas să renunţe la echipa reprezentativă: ”Mă bucur că l-am întors din drum!”
Comentarii

Cosmin Contra a vorbit despre criticile care i s-au adus lui şi echipei naţionale după partidele cu Spania şi Malta.

Daniel Pancu, fost coleg de generaţie cu Cosmin Contra a criticat prestaţia echipei naţionale din partida cu Spania. Selecţionerul României a evitat elegant să ofere un răspuns care să conducă spre polemică.

Invitat în studioul Pro X, Contra a explicat: ”Trebuie să acceptăm fiecare opinie, dar nu pot să fiu de acord. Nu scoatem în evidenţă niciodată lucrurile bune făcute pe durata unui meci. Nu mă deranjează, dar jucătorii citesc, văd aceste critici şi chiar se gândesc că nu fac nimic bine în teren. Iar asta nu e deloc ok”

El a subliniat că Nicolae Stanciu a fost la un pas să renunţe la echipa naţională după ultimele meciuri în care a fost criticat: ”A fost o răbufnire a lui după meciurile cu Spania şi Malta, dar l-am întors din drum. Şi mă bucur că am făcut asta, pentru că Stanciu este un jucător foarte talentat” a mărturisit Cosmin Contra.

Selecţionerul naţionalei a evidenţiat importanţa partidei cu Insulele Feroe şi a avertizat că deocamdată, acest meci este prioritar: ”Nu vreau să vorbesc foarte mult despre meciul cu Norvegia, pentru că vreau să ne concentrăm pe meciul cu Feroe. Este o deplasare grea, pe un teren artificial, cu vreme potrivinică probabil. Experienţele nu sunt tocmai bun, pentru că nu suntem o echipă care ne adaptăm bine pe astfel de terenuri. Să ştiţi că Norvegia a suferit mult în Feroe. Pe un teren cu vânt, cu ploaie, nu le-a fost uşor. După acest meci vom avea timp să ne gândim şi la meciul cu Norvegia” a mai spus Cosmin Contra, la Pro X.

Biletele la partida cu Feroe au fost epuizate

Următorul meci al tricolorilor în preliminariile EURO 2020 se va disputa pe 12 octombrie, în deplasare, în Insulele Feroe.

Tichetele destinate fanilor români pentru partida cu Feroe au fost epuizate. Procesul de vânzare al acestora a început pe data de 13 septembrie.

Partida Feroe – România va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 17:00, ora locală, (19:00 în România), pe stadionul Tórsvøllur din Torshavn.

Afla mai multe despre: cosmin contranicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare