Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a prevăzut dezastrul de la Real Madrid: ”Fiul meu a pus pariu la şcoală că se califică Ajax!” :) Câţi bani a câştigat

Cosmin Contra a prevăzut dezastrul de la Real Madrid: ”Fiul meu a pus pariu la şcoală că se califică Ajax!” :) Câţi bani a câştigat
Comentarii

Real Madrid a fost eliminată din Liga Campionilor de Ajax Amsterdam, într-una din cele mai mari surprize din ultimii ani în această competiţie.

Cosmin Contra a mărturisit că a anticipat dezastrul Realului. Invitat la Telekom Sport înaintea partidelor din Uefa Champions League de miercuri, selecţionerul României a povestit cum l-a ajutat pe fiul său să câştige un mic pariu la şcoală, pariind pe Ajax Amsterdam în dubla cu Real Madrid: ”Am nişte prieteni în Spania care ţin cu Real Madrid. Suntem mulţi care ţinem şi cu Atletico şi cu Barcelona. Vorbeam ieri şi le-am zis că se califică Ajax, dar niciunul dintre cei care ţin cu Real Madrid nu au crezut aşa ceva. După meci, îţi dai seama eu am fost ăla vinovat. În acelaşi timp, vorbeam cu fiul meu înainte să meargă la şcoală şi mi-a zis că are în clasă jucători care joacă la Real Madrid la juniori şi au pus pariu. Fiecare câte 5 euro. Şi el a pus că se califică Ajax şi a câştigat 20 de euro. I-am zis că trebuie să-mi dea 10 euro” a povestit Cosmin Contra.

Selecţionerul României a explicat şi pe ce s-a bazat când a mizat pe Ajax în duelul cu Real Madrid: ”M-am bazat pe forma proastă a Realului, atât în campionat cât şi în Champions League. Ştiam că după înfrângerile cu Barcelona, fără Sergio Ramos, vor avea probleme în apărare. M-am gândit că la forţa ofensivă a Ajaxului pot pune mari probleme. Au fost momente care puteau schimba cursul acestei calificări, dar după ratarea lui Varane a fost o singură echipă pe teren” a declarat Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contra,  

viewscnt
Articole similare