Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra anunţă că un ”tricolor” este aproape de a semna cu un alt club. Ce spune despre meciul cu Norvegia: ”De asta avem nevoie!”

Cosmin Contra anunţă că un ”tricolor” este aproape de a semna cu un alt club. Ce spune despre meciul cu Norvegia: ”De asta avem nevoie!”
Comentarii

Cosmin Contra anunţă că Ciprian Tătăruşanu este aproape de un acord cu un nou club. Selecţionerul a vorbit despre situaţia portarilor şi despre apropiatul meci cu Norvegia.

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a confirmat că Ciprian Tătăruşanu este aproape de a semna un acord cu un nou club. El a explicat şi de ce a apelat la serviciile lui Ionuţ Andrei Radu şi Silviu Lung Junior: ”Pantelimon şi Niţă au probleme, aşa că am decis să mizez pe Radu şi pe Silviu Lung, pentru că amândoi joacă meci de meci.  Vom vedea cine va apăra. Tătăruşanu mi-a demonstrat că mă pot baza pe el, pentru experienţa pe care o are şi siguranţa pe care o transmite apărătorilor. Vom vedea şi cum se va prezenta el. E mai liniştit, e foarte aproape să semneze cu un alt club din câte am înţeles” a mărturisit Contra.

Selecţionerul are deja creionată formula de start pentru primul meci din preliminarii: ”Am un prim unsprezece în cap, dar mă ghidez şi după antrenamente şi după atitudinea lor. Mai sunt destul de multe zile până la meciul cu Norvegia şi se pot întâmpla multe. Sper să fiu inspirat şi să aleg cel mai bun unsprezece posibil”.

Meciul cu Norvegia este primul din preliminariile Euro 2020. Cum vede Cosmin Contra primul duel din grupă? ”E un moment important pentru noi, pentru că dacă facem 6 puncte avem şanse mari de calificare. De ce să n-avem şanse să batem în Norvegia? Dacă eliminăm anumite greşeli, putem bate orice adversar. Avem atitudine, cel puţin de când sunt eu antrenor, şi sper să o menţinem pentru cât mai mult timp. Acest grup a demonstrat că avem atitudine şi dorinţă de a câştiga orice joc. Jocul Norvegiei e asemănător cu cel al Suediei, ca dinamică, ca aşezare, au şi selecţioner suedez. Eu sper doar să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut cu Suedia. Avem nevoie de 90 de minute la fel ca cele din repriza secundă cu Suedia” a mai spus selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României.

Pe 7 iunie, la Oslo, România întâlneşte Norvegia, iar pe 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare. Ambele partide contează pentru preliminariile EURO 2020, turneu final la care Bucureştiul va găzdui patru partide.

Afla mai multe despre: cosmin contraciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare