Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, aproape de un pas important în carieră! "Guriţă" se află pe lista unui club din Anglia

Cosmin Contra, aproape de un pas important în carieră! "Guriţă" se află pe lista unui club din Anglia
Comentarii

Cosmin Contra (45 de ani), fostul selecţioner al României, poate da marea lovitură a carierei şi să ajungă în fotbalul din Anglia.

Cosmin Contra, dorit de o echipă din Anglia! "Guriţă", pe lista lui Sheffield Wednesday

SkySports anunţă că fostul selecţioner şi antrenor de la Dinamo, Cosmin Contra, se află pe lista lui Sheffield Wednesday, club de liga a doua din Anglia. Patronul echipei din Championship are mai mulţi tehnicieni pe listă, printre care şi "Guriţă". Henk ten Cate, Pep Clotet, Vladimir Ivic şi Paul Cook sunt ceilalţi antrenori aflaţi pe lista lui Sheffield.

"Antrenorul de 45 de ani care ultima dată a pregătit-o pe Dinamo ar fi interesat să o pregătească pe Sheffield Wednesday, dar proprietarul echipei, Dejphon Chansiri încă nu se grăbeşte pentru că are o listă largă de propuneri", scrie publicaţia mai sus menţionată. Erik Alonso, unul dintre consilierii lui Dejphon Chansiri, patronul lui Sheffield Wednesday, l-a propus pe Contra la formaţia engleză.

Sheffield Wednesday e penultima în clasamentul din Championship, cu 25 de puncte strânse în 27 de partide. Echipa are patru titluri de campioană a Angliei, trei FA Cup, o Cupă a Ligii Angliei şi o Supercupă a Angliei în palmares. Cel mai reent trofeu e câştiat în 1991, Cupa Ligii Angliei.

  • 31,3 milioane de euro este cota de piaţă a lotului lui Sheffield Wednesday, echipă pentru care a jucat în trecut Sergiu Buş, fostul atacant de la FCSB

Afla mai multe despre: cosmin contraangliaofertasheffield wednesday 

viewscnt
Articole similare