Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra îi dă replică unui jucător de la FCSB, care s-a autopropus la naţională: "O să îl convoc când o să consider că merită"

Cosmin Contra îi dă replică unui jucător de la FCSB, care s-a autopropus la naţională: "O să îl convoc când o să consider că merită"

FCSB

Comentarii

Nu de puţine ori, Florin Tănase, decarul celor de la FCSB s-a declarat dezamăgit de faptul că selecţionerul României, Cosmin Contra, nu are ochi şi pentru el. În opinia sa, cifrele îl îndreptăţeau să reprezinte tricolorul. Nu de aceeaşi părere este şi Cosmin Contra.

Ajuns la 24 de ani, Florin Tănase consideră că merită să îmbrace tricolul echipei naţionale de seniori a României. Are 174 de partide în Liga l, pentru FC Viitorul Constanţa şi FCSB, 47 de goluri şi 34 de pase de gol. Acesta nu s-a sfiit să recunoască public că se simte dezamăgit că nu este convocat. Ba chiar a lăsat de înţeles "Guriţă" ar avea ceva personal cu el, de nu îl convoacă. Cosmin Contra nu l-a considerat niciodată pregătit să facă pasul către naţională, fiind fidel doar propriilor convingeri.

"Florin Tănase va fi convocat când voi considera eu că merită, când va fi la nivelul echipei naţionale. Cine mă cunoaşte, ştie că nu fac selecţia pe preferinţe. Eu nu văd fotbalul la fel ca Gică Hagi, Dan Petrescu sau Victor Piţurcă. Suntem persoane diferite, gândiri diferite şi dacă eu gândesc o strategie, care mi se potriveşte mie ca stil de antrenor, este posibil să nu placă altora. Dar trebuie să-mi respecte alegerile. Se vede un spirit la echipa naţională care nu s-a văzut în campania trecută, O altă atitudine, iar acest lucru mă bucură",  a spus Cosmin Contra, astăzi, la Pro X.

Echipa naţională va disputa două partide în luna septembrie, în preliminariile EURO 2020. Pe 5 septembrie, pe Arena Naţională, contra liderului grupei, Spania, şi pe 8 septembrie, la Ploieşti, cu Malta.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare