Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, impresionat de forţa Norvegiei: "O echipă puternică din toate punctele de vedere". Detaliul care îl face însă pe selecţioner să creadă în victorie

Cosmin Contra, impresionat de forţa Norvegiei: "O echipă puternică din toate punctele de vedere". Detaliul care îl face însă pe selecţioner să creadă în victorie

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, s-a declarat impresionat de forţa jucătorilor Norvegiei, pe care tricolorii îi vor întâlni marţi, de la 21:45.

Totuşi, Contra este încrezător că tricolorii pot face un meci mare în faţa nordicilor.

"După aspectul jocului, nu m-a surprins acest egal. Norvegia a făcut un meci foarte bun împotriva Spaniei, mai ales în a doua repriză, mai ales din minutul 70.

Mă aştept la un meci foarte greu din toate punctele de vedere, dar suntem pregătiţi, ne-am antrenat foarte bine în toate aceste zile, am încredere în jucătorii mei şi sperăm să facem un meci foarte bun.

Echipa Norvegiei este puternică atât din punct de vedere fizic, cât şi al forţei de atac. Au doi jucători care pot pune probleme în orice moment, mă refer la Odegaard şi la King.

La fazele fixe sunt o echipă redutabilă, agresivitatea pe care o au în anumite momente ale jocului la fel, deci e o echipă puternică din toate punctele de vedere.

Sper ca în zona în care va intra Odegaard jucătorul care va fi în acea zonă să se achite foarte bine de sarcini, dar nu am niciun plan special, cum nici antrenorul Norvegiei nu cred că ar un plan special la jucătorii noştri de calitate", a declarat Cosmin Contra.

România - Norvegia, marţi, 21:45, live text telekomsport.ro

România - Norvegia se joacă marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, în runda a opta a fazei grupelor din preliminariile Euro 2020. Partida va putea fi urmărită pe telekomsport.ro, în format live text.

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare