Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, negocieri avansate cu o echipă: ”Va avea rezultatele de dinainte de Dinamo”

Cosmin Contra, negocieri avansate cu o echipă: ”Va avea rezultatele de dinainte de Dinamo”

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra se pregăteşte să revină în antrenorat şi a primit în această perioadă mai multe oferte. Pe una dintre ele a fost foarte aproape să o accepte, susţine Adi Mihalcea, bun prieten cu fostul antrenor al lui Dinamo.

Cosmin Contra este liber de contract după ce s-a despărţit de Dinamo, pe 3 decembrie 2020. Fostul selecţioner a tot primit oferte în această perioadă şi Adi Mihalcea spune că a fost foarte aproape să semneze cu un club.

Cosmin Contra revine în antrenorat şi are deja mai multe oferte: ”A fost destul de aproape a semna”

Bun prieten cu fostul selecţioner, căruia i-a fost şi secund la naţională, Adi Mihalcea spune că antrenorul Cosmin Contra se pregăteşte să revină. Contra a primit în tot acest timp mai multe oferte şi se pregăteşte să revină în antrenorat. Mihalcea susţine că a fost foarte aproape să semneze cu una dintre echipele care îl doresc.

”Noi vorbim destul de des. Relaţia noastră de prietenie este aceeaşi şi a fost aceeaşi şi înaite să lucrăm. Aşteaptă... a avut contacte, a fost destul de aproape de a semna. Nu am întrebat, pentru că nu ştiu de unde... Aşteaptă, dar eu sunt ferm convins că va reveni în antrenorat şi va avea rezultatele de dinainte de Dinamo”, a declarat Adi Mihalcea la Look Sport Live.

Marca a anunţat că antrenorul Cosmin Contra are ofertă de la o echipă din Spania

Zilele trecute, ziariştii de la Marca au scris că fostul selecţioner al României este dorit pe banca celor de la Logrones, echipă care joacă în Segunda şi care trece print-o formă foarte slabă. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Cosmin Contra era pe lista cu cei care ar fi putut să-l înlocuiască pe antrenorul Sergio Rodríguez.

Cosmin Contra a mai antrenat în Spania şi este ţara în care ar vrea să-şi continue cariera. În trecut, le-a mai pregătit pe Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon, alături de care a avut rezultate apreciate. Acum, Cosmin Contra şi-ar dori să antreneze în continuare în Spania şi aşteaptă o ofertă interesantă din toate punctele de vedere.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare