Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei a fost inert pe gazon câteva secunde la meciul din Cupă: ”M-a lovit în spate, nu am putut să respir!”

Cosmin Matei a fost inert pe gazon câteva secunde la meciul din Cupă: ”M-a lovit în spate, nu am putut să respir!”

Cupa României

Comentarii

Dinamo a învins-o pe Ripensia Timişoara, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României.

Cosmin Matei a marcat singurul gol al partidie în minutul 36, cu capul.

Mijlocaşul a fost şi protagonistul unui episod care a produs panică pe teren. În minutul 81, fotbalistul "câinilor" a fost lovit în spate de un adversar şi şi-a pierdut respiraţia. Imediat a fost ajutat de un coleg, dar şi de medicii celor două echipe.

Ambulanţa s-a îndreptat către locul în care a căzut Cosmin Matei, care a primit ajutor. După câteva zeci de secunde petrecute pe gazon, el şi-a revenit pe marginea terenului. Mijlocaşul a cerut permisiunea arbitrului de centru şi a reintrat în joc.

Matei a explicat ce s-a întâmplat.

”Ne-am pierdut aerul. Nu am reuşit să respir, m-am speriat şi eu, au fost câteva secunde şi nu am putut să respir. M-a lovit în spate, nu ştiu dacă internţionat sau nu. E doar începutul cu acest gol. Mă bucur că am reuşit să înscriu, încet, încet îmi intru în ritm, vin după o pauză şi se vede.. Avem nevoie de continuitate, de rezultate pozitive pentru căpăta încredere. Încrederea o obţii cu rezultate pozitive.

Aceste meciuri din Cupă sunt difiicle pentru că echupele din Liga a 2-a sau a 3-a se motivează foarte bine. Aceste meciuri pentru ei sunt meciurile sezonului! Ripensia a încercat azi să îşi facă jocul şi îi felicit. După următoare pauză a naţionalei eu voi fi şi mai bine fizic!

Vrem să mergem mai departe în Cupă şi în campionat să acumulăm puncte!”, a declarat Matei după meci.

Afla mai multe despre: cosmin mateidinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare