Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Moţi nu se dezminte. Cum a răspuns când a fost întrebat cine vrea să ia titlul în România | VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Moţi nu se dezminte. Cum a răspuns când a fost întrebat cine vrea să ia titlul în România | VIDEO EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Cosmin Moţi a vorbit exclusiv pentru Telekom Sport după partida pierdută de Ludogoreţ pe teren propriu cu AC Milan, scor 0-3, iar printre subicetele atinse s-a numărat şi lupta la titlu din Liga 1.

Evident dezamăgit de situaţia în care se află fosta sa echipă, Dinamo, Moţi a rămas consecvent în ceea ce priveşte adversitatea faţă de FCSB şi a precizat că îşi doreşte ca titlul să fie câştigat de CFR Cluj.

"Nu vreau să îmi închipui un play-off fără Dinamo. Mai au două meciuri şi e important să ia punctele necesare, să intre în play-off şi acolo să sperăm că vor face o figură cât mai frumoasă [...]

CFR, nu? (n.r. întrebat cine câştigă titlul în Liga 1) Sunt pe primul loc, au prima şansă, jucători buni, antrenor bun, totul depinde numai de ei. Mi-aş dori să nu câştige Steaua... Asta e... Mi-aş dori să câştige Dinamo, dar dacă nu se poate... Să nu câştige Steaua.



Si Craiova, da, într-adevăr, au o echipă foarte bună. Însă sunt jucători tineri, fără prea multă experienţă. Au şi ei şansa lor la campionat, dar cred, cum am spus, prima şansă o are CFR. O echipă bună, jucători experimentaţi, un antrenor foarte bun, care a mai câştigat trofee şi ştie cum să îi pună pe picoare
", a declarat Moţi pentru Telekom Sport.

VIDEO Vezi mai jos integral interviul realizat de Telekom Sport cu Cosmin Moţi

 

 

Afla mai multe despre: cosmin motivideointerviureactie moti 

viewscnt
Articole similare