Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu a scris istorie în China, dar pune condiţii pentru a continua la Jiangsu Suning! Mesaj de ultimul moment al antrenorului

Cosmin Olăroiu a scris istorie în China, dar pune condiţii pentru a continua la Jiangsu Suning! Mesaj de ultimul moment al antrenorului
Comentarii

Noua campioană din China, Jiangsu Suning, ar putea rămâne fără antrenor. Românul Cosmin Olăroiu a lăsat de înţeles că ar putea renunţa, din cauza unor promisiuni neonorate ale conducerii.

Cosmin Olăroiu, şedinţă decisivă cu conducerea în privinţa rămânerii

După ce a câştigat eroic titlul în China, Cosmin Olăroiu a trecut în ofensivă şi cere întăriri la echipă. Se pare că la Jiangsu Suning va avea loc o şedinţă, în care părţile îşi vor spune cererile: 

''Ne-am confruntat cu probleme în faţa adversarelor, dar ne-am confruntat şi cu probleme din interiorul clubului nostru, iar acest lucru m-a dezamăgit puţin după finală, deşi am câştigat'', a declarat Olăroiu în podcastul The Asian Game (Jocul Asiatic), citat de AGERPRES. 

''Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân. Până acum nu am discutat cu nimeni de la club, dar vom vedea în zilele următoare ce vom face pentru sezonul viitor şi voi decide după aceea'', a mai spus Olăroiu. 

"Această susţinere nu a venit niciodată"

Antrenorul momentului în China a continuat: ''Sunt de trei ani la acest club şi când am venit mi-au promis că mă vor susţine în orice fel pentru a duce echipa în Liga Campionilor. Din nefericire, această susţinere nu a venit niciodată, deloc. Opt jucători care au jucat finala CSL au evoluat şi în primul meci cu Guanghzou când am venit aici. Guangzhou mai are doar doi sau trei jucători în lot care au evoluat atunci. Când câştigi un titlu, apreciezi toţi jucătorii. Acesta a fost cel mai dificil titlu, deoarece la toate echipele la care am fost trebuie să câştigăm titlul, iar oamenii se aşteptau să câştigăm, însă acum a fost o surpriză. A fost foarte dificil, deoarece nu eram favoriţi la câştigarea competiţiei, însă jucătorii au fost fantastici. Au evoluat peste aşteptările noastre'', a concluzionat Olăroiu.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare