Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu aşteaptă oferta din Europa! Proiectul care-l convinge să facă pasul decisiv: "Aş zice da imediat"

Cosmin Olăroiu aşteaptă oferta din Europa! Proiectul care-l convinge să facă pasul decisiv: "Aş zice da imediat"
Comentarii

Noul campion din China, Cosmin Olăroiu, a vorbit, din nou, despre posibilitatea de a reveni în Europa. Antrenorul lui Jiangsu Suning a anunţat în ce condiţii ar prelua o altă echipă.

În ce condiţii revine Cosmin Olăroiu în Europa

Cosmin Olăroiu a condus-o pe FCSB în urmă cu un deceniu, iar din acel moment le-a mai antrenat pe Al Ain, Al Ahli, Al Shabab, Jiangsu Suning şi naţionala Arabiei Saudite. După trofeele cucerite în Asia, antrenorul e pregătit să accepte şi o propunere din Europa, după cum a recunoscut într-o intervenţie pentru Telekom Sport din urmă cu o lună. 

Antrenorul lui Jiangsu Suning, cu care a luat titlul în China, a cerut un proiect serios din Europa: „Ce planuri am? Dacă aş primi ceva din Europa care să mă motiveze, aş accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio şansă. Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aş zice da imediat”, a spus Cosmin Olăroiu, în interviul acordat Gazetei Sporturilor. 

După ce a luat titlul în China, tehnicianul român l-ar putea pierde pe cel mai bun jucător al echipei. Alex Teixeira e pe final de contract cu Jiangsu Suning şi e dorit de Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, şi Al Nassr, formaţia care-l doreşte pe Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare