Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare neaşteptată din China! Cosmin Olăroiu, veste de ultim moment la Jiangsu Suning după titlul cucerit. Impresarul confirmă

Plecare neaşteptată din China! Cosmin Olăroiu, veste de ultim moment la Jiangsu Suning după titlul cucerit. Impresarul confirmăgalerie foto
Comentarii

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, şi tehnicianul lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, sunt în faţa unui moment important în acest sezon. Presa din zona Golfului anunţă că starul din echipa lui Cosmin Olăroiu, Alex Teixeira (30 de ani), are două oferte de a pleca din China, fie la Al Hilal, fie la rivala Al Nassr, clubul care-l doreşte pe Dan Petrescu pe banca tehnică.

Lovitură pentru Cosmin Olăroiu! Rămâne fără starul Alex Teixeira după ultimele reglementări din China

Cosmin Olăroiu a reuşit una dintre performanţele anului dintre antrenorii români. Fostul tehnician de la FCSB a cucerit titlul în China, în faţa favoritei, Guangzhou Evergrande Taobao, după ce a pornit sezonul ca outsider în lupta pentru campionat. Una dintre "armele" lui Cosmin Olăroiu a fost brazilianul Alex Teixeira, a cărui plecare de la Jiangsu Sunging e iminentă. O lovitură dură atât pentru antrenorul român, cât şi pentru campionatul chinez, care pierde unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti. 

Conform Eremnews.com, Al Hilal, clubul antrenat de Răzvan Lucescu, şi Al Nasr, echipa care încearcă să scape de Rui Vitoria şi să-l numească pe Dan Petrescu pe banca tehnică, sunt marile favorite pentru a-l transfera pe atacantul lui Cosmin Olăroiu:

"Al Nasr şi Al Hilal au trimis ofertele pentru starul brazilian Alex Teixeira, pentru a-l transfera în mercato din iarnă. Al Hilal a negociat cu el şi în vară, dar fotbalistul a preferat să rămână în China", susţine sursa citată. De asemenea, brazilianul ar putea reveni şi în ţara natală, după ce câteva echipe s-au arătat interesate. 

Impresarul brazilianului a confirmat deja că Alex Teixeira va pleca de la echipa lui Cosmin Olăroiu, deşi i s-a propus prelungirea contractului. 

Contractul lui Alex Teixeira expiră pe 31 decembrie, iar Jiangsu Suning nu mai poate face nimic pentru a-l face să rămână. Deşi brazilianul şi-ar fi dorit să rămână în China, decizia federaţiei asiatice de a plafona salariile la trei milioane de euro duce la despărţirea lui Teixeira de echipa lui Cosmin Olăroiu. 

  • 73 de goluri a marcat Alex Teixeira în 153 de meciuri pentru Jiangsu Suning. 

Urmează şi Cosmin Olăroiu? Antrenorul român se declara nemulţumit 

După câştigarea titlului în China, Cosmin Olăroiu a cerut ce i s-a promis atunci când a preluat-o pe Jiangsu Suning"Sunt de trei ani la acest club şi când am venit mi-au promis că mă vor susţine în orice fel pentru a duce echipa în Liga Campionilor. Din nefericire, această susţinere nu a venit niciodată, deloc. Opt jucători care au jucat finala CSL au evoluat şi în primul meci cu Guanghzou când am venit aici. Guangzhou mai are doar doi sau trei jucători în lot care au evoluat atunci. Când câştigi un titlu, apreciezi toţi jucătorii. Acesta a fost cel mai dificil titlu, deoarece la toate echipele la care am fost trebuie să câştigăm titlul, iar oamenii se aşteptau să câştigăm, însă acum a fost o surpriză. A fost foarte dificil, deoarece nu eram favoriţi la câştigarea competiţiei, însă jucătorii au fost fantastici", susţinea antrenorul român pentru AGERPRES. 

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că şi-ar dori să revină şi să antreneze în Europa, după performanţele din Asia. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiurazvan lucescudan petrescudan petrescu cfr clujalex teixeira 

viewscnt
Articole similare