Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, duel cu Rafa Benitez în prima etapă din China. Victorie importantă pentru Jiangsu în ultimul amical

Cosmin Olăroiu, duel cu Rafa Benitez în prima etapă din China. Victorie importantă pentru Jiangsu în ultimul amicalgalerie foto
Comentarii

Campionatul din China începe la mijlocul lunii februarie, iar Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning se află într-o companie destul de selectă.

În chiar prima etapă a campionatului, Olăroiu dă piept cu legendarul Rafael Benitez, antrenorul care a făcut senzatie pe banca tehnică a formaţiilor FC Liverpool, Valencia, Chelsea sau Inter Milano şi care a antrenat-o inclusiv pe Real Madrid. Benitez conduce un lot impresionant de jucători, în care principalele nume sunt belgianul Yannick Ferreira Carrasco, ghanezul Emmanuel Boateng, venezueleanul Salomon Rondon şi slovacul Marek Hamsik.

Conform specialiştilor, Dalian Yifang, echipa antreantă de Benitez are şanse mai mari la titlu în actuala stagiune decât Jiangsu Suning, echipa lui Olăroiu, care sezonul trecut a terminat pe poziţia a patra.

Alte nume grele de antrenori în China: Oli, printrei cei mai vechi din campionat

Rafa Benitez nu este singurul "greu" cu care Olăroiu se va lupta în China. Românul este deja unul dintre tehnicienii cei mai vechi din campionat din campionat, pentru ca o pregăteşte pe Suning de aproape doi ani de zile.

Tehnicianul lui Tianjin Teda, Uli Stielike este cel mai vechi în acest moment, cu 2 ani şi 135 de zile la activ pe banca tehnică a celor din Tianjin. Este urmat de Fabio Cannavaro, antrenorul campioanei Guangzhou şi de Li Xiaopeng de la Shandong Luneng. Portughezul Vitor Pereira de la Shanghai SIPG şi Cosmin Olăroiu sunt următorii, semn că oficialii de la Jiangsu îl preţuiesc foarte mult pe tehnicianul român.

Alte nume importante din campionatul Chinei cu care Olăroiu se va duela în această stagiune sunt Jordy Cruyff, Bruno Genesio sau proaspătul numit în funcţie, Giovanni van Bronckhorst

Victorie contra campioanei în amical

După ce au anunţat transferul lui Wakaso de la Alaves, cei de la Jiangsu Suning au toate motivele să fie mulţumiţi de ceea ce se întâmpla la echipă.

Echipa lui Olăroiu a câştigat cel mai recent amical disputat în cantonamentul din Dubai, scor 3-1 în faţa campioanei din China, Guangzhou Evergrande. Alex Teixeira (de două ori) şi Luo Ning au marcat pentru Jiangsu Suning.

Afla mai multe despre: olăroiurafa benitezjiangsu suningsuper liga chineză 

viewscnt
Articole similare