Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu poate da o lovitură URIAŞĂ pe piaţa transferurilor! Un STAR de la Inter Milano e pregătit de Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu poate da o lovitură URIAŞĂ pe piaţa transferurilor! Un STAR de la Inter Milano e pregătit de Jiangsu Suning
Comentarii

Inter Milano lucrează la transferurile pe care le va efectua în această vară, la solicitarea lui Antonio Conte. Unul dintre fotbaliştii din actualul lor, nu este însă pe placul antrenorului italian.

Gruparea de pe Meazza caută să scape de câţiva jucători care nu sunt pe placul antrenorului Antonio Conte, noul tehnician al lui Inter Milano. Două dintre numele la care fostul selecţioner al Italiei va renunţa sunt Dalbert şi Joao Mario, cărora Inter Milano le caută echipe.

Italienii scriu că Inter s-a înţeles cu AS Roma pentru transferul golgheterului bosniac, Edin Dzeko, iar negocierile pentru Nicolo Barella de la Cagliari sunt aproape finalizate. În aceeaşi zonă, Inter este interesată de ”repatrierea” lui Mateo Kovacic de la Real Madrid.

În acest context, un al jucător care nu este pe placul lui Conte, belgianul Radja Nainggolan ar urma să plece de pe Giuseppe Meazza. Presa din Peninsulă scrie că fostul internaţional belgian ar urma să ajungă la Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu şi care are acelaşi patron ca Inter Milano. În schimb, de la formaţia lui Olăroiu ar putea pleca Eder Martins, fotbalist dorit de Cagliari în tranzacţia Barella.

Cosmin Olăroiu a împlinit 50 de ani

Antrenorul formaţiei Jiangsu Suning împlineşte astăzi, 10 iunie, 50 de ani. Tehnicianul român îşi sărbătoreşte ziua de naştere departe de ţară, în condiţiile în care echipa acestuia, Jiangsu Suning, se pregăteşte pentru următorul meci din campionat, cu Beijing Renhe.

Olăroiu a devenit în ultimele decenii unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români şi performanţele obţinute l-au transformat în cel mai bine plătit tehnician român din istorie.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningradja nainggolan 

viewscnt
Articole similare