Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache savuros după meci: ”Aveţi pretenţii mari de la mine dacă vreţi să vă explic faza de la penalty”

Costel Enache savuros după meci: ”Aveţi pretenţii mari de la mine dacă vreţi să vă explic faza de la penalty”

Petrolul

Comentarii

FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

”E greu sa-mi găsesc cuvintele, situaţia sau trăirile mele. Cred că şi dacă marcam la cel de-al treilea penalty, tot supărat eram. Ne-am grăbit, ne-am hazardat, nu am jucat deloc logic. Am fost nervoşi şi agitaţi şi am intrat într-o luptă care a fost egală. Jucătorii au muncit, dar nu am avut luciditate, nici răbdare. Am ales variante fanteziste pentru finalizare" a spus Enache, după meci.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa, el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Tehnicianul rapidist Dan Alexa a făcut o schimbare de jucător, introducându-l pe portarul Tătaru. Meza Colli a executat lovitura de la 11 metri, însă a trimis mingea peste poartă. Primele două dăţi, au executat Arnăutu şi Marinescu. "Aveţi pretenţii mari de la mine dacă vreţi să vă explic faza de la penalty. E greu de explicat. Nu există de fapt o explicaţie pentru aşa ceva. Ordinea executanţilor aceasta era.  E greu să găseşti o logică în ceea ce s-a întâmplat. A fost o miză mare, dar din păcate rezultatul nu ne ajuta. Era ideal să luăm toate cele trei puncte, mai ales că echilibru există între cele şase echipe şi am văzut tot felul de rezultate ciudate” a mărturisit Costel Enache, antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti.

 

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare