Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 1 iunie 2023. Drumul către Europa începe de la Cluj

Cota 2 AZI 1 iunie 2023. Drumul către Europa începe de la Cluj

Pariuri sportive

Comentarii

Partida care propune pariul Cota 2 de joi vine de la Cluj, unde vom paria pe finala pentru Conference League din România, în care le vom avea pe teren pe campioana ultimilor cinci ani, CFR Cluj, şi una din revelaţiile sezonului, FC U Craiova 1948. Jocul începe la ora 20:00.

Cota 2 AZI 1 iunie 2023

Bonus la verificarea contului pe Superbet pentru clientii noi pe toata durata lunii Iunie. Feroviarii din Cluj au parte de un sezon total sub aşteptări. Catalogată drept principală la un nou titlu de campioană, CFR-ul a dezamăgit de-a lungul sezonului regular, iar prestaţiile din play-off, neaşteptat de slabe şi inconstante, au umplut paharul pentru fanii gazdelor din această seară. Gruparea din Gruia a avut noroc şi în ultima etapă din play-off, eşecul cu Farul putând fi fatal pentru visele europene ale lui Dan Petrescu şi elevilor săi, care au cedat în faţa campioanei Farul Constanţa (1-2), însă eşecul Universităţii Craiova din duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe (0-1) a păstrat-o pe CFR pe locul 3, care asigură calificarea în finala pentru Conference League.  

FC U Craiova, în faţa unei calificări istorice

Andrei Dumitru iti ofera o multime de pronosticuri pentru acest weekend. „Alb-albaştrii” s-au dovedit a fi una dintre echipele cu personalitate din acest sezon de Superliga, iar rezultatele vorbesc. Oltenii au fost la numai un meci de prezenţa în play-off, au ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României, s-au clasat pe primul loc la finalul play-out-ului, şi au câştigat semifinala cu FC Voluntari, după executarea loviturilor de departajare. Cu perioade mai bune şi mai puţin bune, leii din Bănie au reuşit să rămână aproape de îndeplinirea obiectivelor trasate la începutul stagiunii, iar acum este la numai un meci de o calificare istorică, la numai doi ani de la revenirea pe prima scenă a fotbalului din România.

Victorii de ambele părţi în duelurile directe din acest sezon

În primul sezon de la revenirea lui FC U Craiova, CFR a reuşit să se impună în ambele partide disputate contra oltenilor, însă stagiunea actuală a adus meciurile la un alt nivel. Goluri multe, spectacol şi răsturnări de situaţie. Cele două echipe şi-au câştigat partidele de pe teren propriu, cu scorul identic, 3-1. Craiova a reuşit să revină în tur de la 0-1, o performanţă notabilă, dacă ne raportăm la filozofia de joc a clujenilor. CFR va avea probleme în confruntarea cu FC U, deoarece va fi nevoie de mai mult de un gol pentru a trece de echipa pregătită de Nicolo Napoli, care a arătat că poate reveni în meci şi chiar să câştige la o diferenţă mare de goluri. Cum CFR-ul are un singur succes în ultimele şapte meciuri oficiale, FC U Craiova va veni cu încredere la Cluj, pentru că există şanse la o victorie. Alegem pariul „Peste 2.5 goluri”, după ce CFR a primit cel puţin un gol în ultimele 9 jocuri oficiale, iar craiovenii au un atac cunoscut pentru capacitatea de a marca multe goluri.

 

PRONOSTIC: CFR Cluj – FC U Craiova 1948 – Peste 2.5 goluri @ 2.25       

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare