Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 19 septembrie 2023. Milan – Newcastle, unul dintre şocurile din Ligă

Cota 2 AZI 19 septembrie 2023. Milan – Newcastle, unul dintre şocurile din Ligă

Pariuri sportive

Comentarii

AC Milan – Newcastle este unul dintre duelurile de top pe care prima rundă a grupelor Ligii Campionilor ni le oferă, iar emulaţia în jurul partidei este imensă, deoarece vorbim despre două echipe cu o istorie aparte în cadrul competiţiei. Ora de start a partidei este 19:45, ora României.

Cota 2 AZI 19 septembrie 2023

Rotiri gratuite la Betano pe toată durata lunii Septembrie prin site-ul lui Andrei Dumitru. AC Milan se poate mândri cu semifinala din sezonul trecut, fiind eliminată de marea rivală Inter, cel mai dureros lucru pe care-l putea suferi Milan şi suporterii săi. Performanţele bune din Champions League au dat uitării rezultatele din Serie A, unde AC Milan nu a mai reuşit să se lupte de la egal la egal cu Napoli pentru titlu, terminând abia pe locul 4 la finalul ediţiei precedente. Startul de sezon a fost bun pentru gruparea de pe San Siro, care a câştigat primele trei etape, însă şocul a venit chiar la finalul etapei anterioare, fiind învinsă de Inter cu 5-1.   

Newcastle revine în Liga Campionilor după 20 de ani de la ultima prezenţă în grupele competiţiei. Investiţiile serioase ale noului acţionariat din Orient au readus-o pe gruparea de pe St. James' Park, după foarte mult timp, la cel mai înalt nivel, iar acum va avea parte de fotbalul din Champions League. „Coţofenele” au început campionatul cu rezultate îngrijorătoare, după ce au pierdut trei etape la rând, chiar înaintea pauzei pentru disputarea partidelor echipelor naţionale. Pauza a fost de bun augur pentru Eddie Howe şi staff-ul său, care au putut lucra la problemele întâmpinate în prima lună din noul sezon, iar victoria din etapa recentă de Premier League, acasă, cu Brentford, scor 1-0, oferă încredere pentru meciul de astăzi.

Cota 2 AZI 19 septembrie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Vom asista la primul meci direct între AC Milan şi Newcastle United, iar atmosfera va fi incendiară pe San Siro. Revenirea în cea mai titrată competiţie reprezintă un motiv de sărbătoare pentru fanii englezi, care, cu siguranţă, vor fi în număr mare în Italia. Este cert că milanezii vor încerca să spele ruşinea din meciul cu Inter şi vor trage tare pentru un succes, însă Newcastle nu este o echipă pe care o poţi învinge uşor. Avantajul terenului propriu poate conta pentru Milan, care va avea câteva ore în plus de odihnă faţă de adversara sa. Totuşi, ne aşteptăm la un meci echilibrat, iar golurile, foarte probabil, nu vor fi într-un număr mare. Jucăm pariul „Sub 2.5 goluri”, o sugestie de pariu bazată şi pe realitatea din grupă, deoarece este cea mai dificilă din acest sezon, mai ales că în ea se află şi PSG şi Borussia Dortmund. Orice pas greşit al unei echipe o poate costa ratarea calificării, aşa că mizăm pe prudenţă în acest duel.                       

PRONOSTIC: AC Milan – Newcastle United – Sub 2.5 goluri @ 2.10

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare