Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 septembrie 2023. Ajax – Marseille, şocul din grupele Europa League

Cota 2 AZI 21 septembrie 2023. Ajax – Marseille, şocul din grupele Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

Europa League ne încântă cu derby-uri ce ar putea să se joace cu lejeritate şi în Champions League, iar duelul dintre Ajax şi Olympique Marseille este o confruntare pe care o putem adăuga în această categorie. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 21 septembrie 2023

Rotiri gratuite fara depunere la MagicJackpot pentru toţi clienţii noi dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Ajax a avut un sezon precedent dificil în Olanda, la finalul căruia a ratat titlul, dar şi prezenţa în Champions League pentru sezonul curent. „Lăncierii” se consolează doar cu prezenţa în Europa League, trecând în play-off de Ludogorets, scor 4-2 la general. Startul noului sezon în Olanda nu i-a prins foarte bine pe cei de la Ajax, care au câştigat un singur meci din primele patru etape, iar un alt aspect îngrijorător este că în ultimele trei partide au două eşecuri, în returul cu Ludogorets (0-1), respectiv meciul cu Twente din campionat (3-1).     

Marseille, în comparaţie cu Ajax, nu mai joacă la cel mai înalt nivel de mult timp, iar investiţiile în transferuri din această vară nu au dat roade pentru formaţia din Sudul Franţei. Eliminată încă din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor de Panathinaikos, Marseille se vede nevoită să tragă tare în Europa League pentru redresa situaţia rezultatelor, care nu este deloc bună. În primele cinci etape din Ligue 1, Marseille este neînvinsă, dar a remizat de trei ori, partidele fiind împotriva unor echipe nou-promovate, aşa cum este Metz (2-2), sau cu echipe mult mai slab cotate, aşa cum sunt Nantes (1-1) şi Toulouse (0-0).

Cota 2 AZI 21 septembrie 2023

Vezi ce alte ponturi din fotbal ti-a pregatit Andrei Dumitru pe site-ul sau. Ajax şi Marseille se vor întâlni pentru a cincea oară în cadrul unei competiţii europene, cel mai recent duel fiind în 2009, tot în Europa League, mai exact în optimi, când Ajax a trecut de Marseille după prelungiri, scorul celor două manşe fiind identic, 2-1. Vorbim de două echipe cu o istorie bogată, iar lupta pentru primul loc va fi crâncenă, deoarece şi Brighton se mai află în grupa B, o debutantă în competiţiile europene. Ne aşteptăm la un meci incendiar la Amsterdam, iar pronosticul ales este „Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.90.  

PRONOSTIC: Ajax – Olympique Marseille – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 1.90   

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare