Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 23 august 2023. Galatasaray, drum fără obstacole către grupele Ligii

Cota 2 AZI 23 august 2023. Galatasaray, drum fără obstacole către grupele Ligii

Pariuri sportive

Comentarii

Molde – Galatasaray este duelul care vine cu pariul Cota 2 de miercuri. Manşă tur din play-offul Ligii Campionilor, partida aleasă va fi interesantă din mai multe puncte de vedere. Turcii au unul dintre cele mai valoroase loturi de la acest nivel, în timp ce nordicii aduc entuziasmul şi avantajul terenului propriu în primul meci al dublei. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 23 august 2023

Bonus fara depunere la Mozzartbet daca esti pasionat de jocuri de cazinou online. Molde a obţinut calificarea în play-off cu greu, după ce a cedat victoria în manşa tur cu Klaksvik, campioana Insulelor Feroe. Câştigătoarea titlului în Norvegia a fost nevoită să se impună la o diferenţă de cel puţin două goluri pentru a putea să treacă de Klaksvik fără minute adiţionale de prelungiri, iar victoria cu 2-0 de la retur a fost suficientă.     

Campioana Turciei a luat cu asalt piaţa transferurilor în această vară, iar rezultatele nu au ezitat să apară pentru gruparea din Istanbul. Neînvinsă în startul de sezon, formaţia din Turcia a trecut de Olimpija Ljubljana cu două victorii, 0-3 în deplasare şi 1-0 acasă. Galata a debutat cu egal în noua ediţie de campionat din Turcia, 0-0 pe terenul lui Kayserispor, însă s-a revanşat rapid în faţa fanilor, reuşind o victorie în derby-ul din week-end cu Trabzonspor, scor 2-0.

Cota 2 AZI 23 august 2023

Alte pronosticuri disponibile acum pe site-ul lui Andrei Dumitru. Molde a avut noroc în tururile precedente, reuşind să se califice de fiecare dată după ce a fost înfrântă în manşa tur. Acest noroc nu va mai fi la fel de mare şi în faţa celor de la Galatasaray, care au un lot superior, compus din fotbalişti cu multe meciuri la nivelul competiţiilor europene. În altă ordine de idei, oaspeţii nu ar trebui să întâmpine mari probleme în dubla cu Molde, care are asigurată prezenţa în grupele Europa League, iar pronosticul ales va fi în favoarea turcilor. O potenţială ratare a calificării ar reprezenta o lovitură pentru finanţele echipei antrenate Okan Buruk, care a transferat jucători pe sume importante. Miza va fi pe pariul „X2 & Peste 3.5 goluri”, un pronostic pentru care este oferită cota 2.00.

PRONOSTIC: Molde – Galatasaray – X2 & Peste 3.5 goluri @ 2.00

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare