Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 29 august 2023. Galatasaray, la un pas de grupele Champions League

Cota 2 AZI 29 august 2023. Galatasaray, la un pas de grupele Champions League

Pariuri sportive

Comentarii

Galatasaray a câştigat cu 3-2 jocul din Norvegia cu Molde, iar acum are de îndeplinit o simplă formalitate pentru a se putea califica în grupele Champions League. Istanbulul fierbe, iar atmosfera pe Rams Park se anunţă electrizantă. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 29 august 2023

Bonus la înregistrare la Superbet pentru clienţii noi prin site-ul lui Andrei Dumitru. Galatasaray are şansa de a juca din nou în grupele celei mai prestigioase competiţii din lume după mai bine de trei ani de la ultima partidă disputată în grupele competiţiei. Galata, la ultimele preliminarii disputate în Champions League, în sezonul 2021/2022, a fost eliminată încă din turul al doilea al calificărilor, o contraperformanţă pentru o echipă cu o tradiţie de invidiat, aşa cum au turcii. Investiţiile masive din această vară şi-au spus cuvântul, Mauro Icardi fiind decisiv, reuşind un gol şi pasa decisivă la golul victoriei, marcat chiar de un norvegian, Fredrik Midtsjo.

Campioana Norvegiei, Molde, va avea o misiune aproape imposibilă. În afara avantajului de un gol, statisticile nu sunt de partea echipei oaspete, care nici în campionat nu a mai câştigat de trei etape. În plus, norvegienii vor lupta şi cu aproape 50000 de oameni, fanii Galatei, iar presiunea acestora va pune probleme în fiecare moment. Molde a avut mari probleme chiar şi în turul precedent, atunci când s-au duelat cu Klaksvik, trecând abia după retur, feroezii impunându-se în tur, scor 2-1.

Cota 2 AZI 29 august 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă pe site-ul său cu o mulţime de alte pronosticuri din Liga Campionilor. O calificare care este obţinută cu două victorii ar fi contextul ideal pentru Galatasaray, iar şansele ca acest lucru să se întâmple sunt mari. Formaţia pregătită de Okan Buruk a prestat un fotbal de calitate, iar forma arătată în ultimele meciuri anunţă un nou succes al lui Galatasaray. Cu mare parte din jucătorii aduşi integraţi, Galatasaray poate pune probleme serioase oricărei echipe, iar Molde cu siguranţă este o formaţie pe care o includem în această categorie. Pariul pe care îl vom juca este „1 & Peste 2.5 goluri”, un pariu îndrăzneţ, dar care oferă o recompensă bună, cota 2.25.     

PRONOSTIC: Galatasaray – Molde – 1 & Peste 2.5 goluri @ 2.25

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare