Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 3 iunie 2023. Manchester Derby în finala FA Cup

Cota 2 AZI 3 iunie 2023. Manchester Derby în finala FA Cup

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester City şi Manchester United se vor întâlni în ultimul act al FA Cup, cel mai aşteptat meci al săptămânii din Regat. City este în faţa unei performanţe deosebite pentru istoria clubului, deoarece are şansa să realizeze tripla, iar Manchester United o poate încurca pe rivala din oraş. Jocul începe la ora 17:00, ora României.

Cota 2 AZI 3 iunie 2023

Rotiri gratuite la Betano dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester City a îndeplinit unul dintre obiectivele pentru acest sezon, şi anume câştigarea unui trofeu de campioană, al treilea la rând, iar acum urmează un nou pas pentru împlinirea unui vis avut de mai multe sezoane, tripla. Cetăţenii au avut un traseu uşor în FA Cup, singurul meci dificil fiind contra lui Arsenal, în şaisprezecimi (1-0), însă toate celelalte adversare din fazele următoare au fost din diviziile inferioare. În optimi au înfrânt-o pe Bristol City (0-3), pentru ca în sferturi să o demoleze pe Burnley cu 6-0. Semifinala de pe Wembley a adus-o pe Sheffield United, recent promovată în Premier League, dar puterea ofensivă a grupării pregătite de Pep Guardiola a fost fără echivoc, City trecându-şi un nou succes, cu scorul 3-0.     

United, al doilea trofeu în primul sezon sub comanda lui ten Hag?

Andrei Dumitru ne oferă o cotă de peste 2.00 la derby-ul oraşului Manchester. Manchester United s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a finalizat pe locul 3 acest sezon de Premier League. Schimbarea în jocul formaţiei de pe Old Trafford este vizibilă de când Erik ten Hag a preluat echipa în vara anului trecut, iar viitorul este promiţător. O realizare mare pentru primul sezon al olandezului pe banca „diavolilor roşii” a fost câştigarea Cupei Ligii Angliei în finala disputată contra lui Newcastle şi încheiată cu scorul 2-0 în favoarea „alb-roşilor”. Traseul lui United în Cupa Angliei a fost mult mai dificil faţă de cel al rivalei sale, adversarele din optimi până la semifinale ale echipei cu 12 Cupe ale Angliei în palmares fiind West Ham (3-1), Fulham (3-1) şi Brighton (0-1, după penalty-uri), toate echipe de Premier League.

Reuşeşte United să o încurce pe City în realizarea triplei?

Duelurile dintre Manchester City şi Manchester United au produs multe goluri şi spectacol de-a lungul ultimilor ani, însă partidele din acest sezon de Premier League. City a realizat un adevărat şoc pentru fanii rivalei, învingând-o pe United cu 6-3 în tur, iar returul nu a avut la fel de multe goluri, însă suspansul a fost la un alt nivel. City conducea cu 0-1 până în minutul 78, când Bruno Fernandes a restabilit egalitatea, iar Marcus Rashford a închis meciul cu un gol la patru minute după cel al coechipierului său şi a relansat lupta la titlu. Constanţa a ajutat-o pe City să îşi îndeplinească obiectivele, precum şi lotul foarte valoros, rezervele cetăţenilor putând face oricând nivelului din Anglia. De aceea vom paria pe victoria lui City, care pare imbatabilă la ora actuală, şi jucăm „1 & Peste 2.5 goluri”.

 

PRONOSTIC: Manchester City – Manchester United – 1 & Peste 2.5 goluri @ 2.05

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare