Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 30 septembrie 2023. Obţine profit la derby-ul dintre Leipzig şi Bayern

Cota 2 AZI 30 septembrie 2023. Obţine profit la derby-ul dintre Leipzig şi Bayern

Pariuri sportive

Comentarii

Derby-ul etapei în Bundesliga este duelul dintre RB Leipzig şi Bayern Munchen, confruntare între echipele cu cea mai bună formă la ora actuală din Germania. Despărţite de un singur punct înaintea meciului direct, Leipzig şi Bayern se vor mulţumi numai cu victoria astăzi. Ora de start a partidei este 19:30, ora României.

Cota 2 AZI 30 septembrie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la MagicJackpot pentru toţi pasionaţii jocurilor de cazinou. RB Leipzig are un start de sezon excelent, cu patru victorii şi un eşec în primele cinci runde din Bundesliga. După înfrângerea de pe terenul celor de la Bayer Leverkusen (3-2), Leipzig s-a impus în următoarele patru etape, dominând fiecare partidă, iar echipa antrenată de Marco Rose arată că se poate descurca şi fără numele importante plecate la finalul stagiunii precedente. Debutul în grupele Ligii Campionilor a fost la fel de bun pentru gazde, care s-au impus în deplasarea de la Young Boys, scor 1-3, iar în cadrul etapei curente urmează cel mai greu test de până acum, jocul cu Bayern.

Bayern, în afara înfrângerii din Supercupa Germaniei cu Leipzig, a jucat excelent, inclusiv în remiza cu Bayer Leverkusen (2-2), unde a înfruntat o echipă disciplinată din punct de vedere tactic. Campioana Germaniei arată un fotbal de zile mari, iar puterea ofensivă este principala armă a formaţiei bavareze, care a marcat de şapte ori în poarta celor de la VfL Bochum, în jocul din etapa precedentă de Bundesliga.

Cota 2 AZI 30 septembrie 2023

Vezi alte pronosticuri oferite de Andrei Dumitru pe site-ul său. Atât pentru Leipzig, cât şi pentru Bayern urmează un meci important, la finalul căruia doar victoria va conta. Un egal ar avantaja celelalte formaţii din vârful clasamentului, iar până acum, o candidată sigură pentru top 4 este Bayer Leverkusen, echipă ce se află într-o creştere de formă vizibilă. Bayern are o revanşă de luat după eşecul din Supercupă, iar un nou succes al lui Leipzig ar fi al treilea la rând, ceea ce ar reprezenta o contraperformanţă pentru colosul din Munchen. Este puţin probabil ca Bayern să cedeze din nou cele trei puncte, aşa că vom  paria pe victoria echipei oaspete, care a arătat foarte bine în ultimele jocuri, iar cota pe care o obţinem este 1.95.     

PRONOSTIC: RB Leipzig – Bayern Munchen – 2 @ 1.95  

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare