Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 septembrie 2023. Superliga oferă o nouă cotă excelentă

Cota 2 AZI 4 septembrie 2023. Superliga oferă o nouă cotă excelentă

Pariuri sportive

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA Arad este partida care propune pariul Cota 2 de luni, 4 septembrie. Covăsnenii trebuie să îşi revină rapid după eliminarea din play-off-ul Europa Conference League, deoarece lupta pentru play-off în Superliga devine tot mai aprigă. Ora de start a partidei este 21:30.

Cota 2 AZI 4 septembrie 2023

Bonus fără depunere la Betano prin site-ul lui Andrei Dumitru în luna Septembrie. Gruparea gazdă a părăsit cu capul sus preliminariile Europa Conference League, fiind eliminată de mult mai bine cotata Bodo/Glimt, după 4-4 la general, norvegienii câştigând după un gol marcat în reprizele de prelungire. Sepsi a arătat că experienţa europeană nu este un factor decisiv în astfel de duble, iar dorinţa şi perseverenţa pot oferi mult mai mult. Odată cu eliminarea din cupele europene, Sepsi este nevoită să se redreseze rapid şi să se concentreze pe campionat, competiţie unde este singura echipă neînvinsă, cu două victorii şi trei egaluri.    

Arădenii au câştigat al doilea meci din acest campionat la finalul etapei trecute, disputate în compania celor de la FCSB, scor 2-1. UTA, deşi condusă de bucureşteni încă din minutul 4, a reuşit să revină în joc rapid, iar apoi beneficiind de eliminările oaspeţilor a câştigat partida de pe teren propriu. Pentru UTA este o perioadă importantă, pe parcursul căreia va înfrunta mai multe echipe cu pretenţii, printre care şi Sepsi, iar numărul de puncte cu care oaspeţii vor rămâne după aceste meciuri poate conta în economia din a doua parte a clasamentului.

Cota 2 AZI 4 septembrie 2023

Alte cote din Superligă oferite de Andrei Dumitru disponibile pe site-ul său. Sepsi are şansa să treacă de UTA şi să ajungă la 12 puncte în clasament, o victorie care ar putea să o propulseze în top  6 pe formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu. Un mare plus al grupării gazdă este faptul că Mircea Rednic nu va fi pe banca tehnică a UTEI din cauza unei probleme cardiace suferite în timpul partidei cu FCSB. UTA are de partea sa victoriile din ultimele meciuri oficiale, însă avantajul terenului propriu, plus valoarea individuală a jucătorilor pot face diferenţa. Totuşi, pentru acest meci vom merge pe pariul „Ambele echipe marchează”, un pronostic pentru care casele de pariuri oferă o cotă apropiată de valoarea 2.00, destul de bună în contextul actual, ţinând cont că Sepsi a avut meci joi, la fel şi UTA, care a jucat în Cupa României.           

PRONOSTIC: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA Arad GG @ 1.98           

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare