Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coutinho, din ce în ce mai aproape de plecarea de la FC Barcelona. Ce club e în pole-position să-l transfere

Coutinho, din ce în ce mai aproape de plecarea de la FC Barcelona. Ce club e în pole-position să-l transfere

FC Barcelona

Comentarii

Plecarea lui Philippe Coutinho (27 de ani) de la FC Barcelona e din ce în ce mai aproape. Brazilianul se îndreaptă spre Premier League.

În ianuarie 2018, Coutinho o lăsa pe FC Liverpool pentru FC Barcelona, dar transferul său nu a fost unul pe măsură aşteptărilor şi, după un împrumut la Bayern Munchen, brazilianul se pregăteşte să schimbe din nou echipa. Bavarezii nu doresc să plătească clauza de cumpărare definitivă, dar Coutinho se apropie din ce în ce mai mult de un transfer la Chelsea, scrie Sport, ziar apropiat de clubul de pe Camp Nou.

Barcelona a scăzut pretenţiile financiare în ceea ce-l priveşte pe Coutinho şi acum sunt gata să îl cedeze pentru 90 de milioane de euro. Totuşi, discuţiile dintre cele două cluburi nu sunt uşor de desfăşurat. "Albaştrii" nu vor să plătească atât, dar Barcelona şi Chelsea pot face un schimb de jucători.

Coutinho pentru Kante?

Şefii de pe Camp Nou încearcă să îi găsească o nouă destinaţie lui Philippe Coutinho (27 de ani), iar brazilianul preferă să se întoarcă în Premier Leauge, deschizând deja negocierile cu Chelsea. Astfel, Mundo Deportivo scrie că Barcelona şi Chelsea ar putea face un schimb Coutinho - Kante, care să-l vadă pe campionul mondial francez sosit pe Camp Nou în vară.

Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea, vrea să scape de Kante şi şi-l doreşte pe Coutinho, astfel că o înţelegere între cele două cluburi n-ar fi greu de realizat.

Afla mai multe despre: barcelonachelseacoutinho 

viewscnt
Articole similare