Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COVID-19 în handbalul francez. Clubul Metz a anunţat că şi-a anulat amicalele din această săptămână

COVID-19 în handbalul francez. Clubul Metz a anunţat că şi-a anulat amicalele din această săptămână

Handbal

Comentarii

La clubul de handbal Metz (Franţa) a apărut un caz pozitiv de COVID-19

Handball Metz a decis să-şi anuleze cele trei meciuri programate în această săptămână cu Brest şi Besancon.

După reluarea antrenamentelor, şi în urma testelor efectuate, clubul a depistat un caz pozitiv de COVID-19, astfel că decizia grupării franceze este de inţeles.

Antrenamentele au fost suspendate pentru moment, iar pe parcursul săptămânii acestea se vor desfăşura pe grupuri, la ore diferite, în conformitate cu protocolul medical.

Clubul anunţă că va rambursa banii celor care au achiziţionat deja bilete la meciurile amicale ale grupării franceze din această săptămână. La Metz antrenează celebrul Emmanuel Mayonnade care în aprilie a acordat un interviu în exclusivitate pentru www.telekomsport.ro.

CSM Bucureşti, adversara celor de la Metz

Din cauza pandemiei de coronavirus, EHF a decis să schimbe, cel puţin pentru moment, formatul Ligii Campionilor, atât la feminin, cât şi la masculin. În cazul handbalului feminin, cele 16 echipe au fost împărţite în două grupe de opt şi nu în patru grupe de patru formaţii, aşa cum s-a jucat sezoanele trecute. 

Din cele două grupe principale, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar locurile 3-6 vor juca în play-off. Cele opt echipe calificate în play-off vor juca în sistem eliminatoriu, iar patru dintre ele vor accede în sferturile de finală. După jucarea sferturilor de finală, cele patru formaţii vor merge în Final Four.

CSM Bucureşti a fost repartizată în Grupa A, cu Metz Handball (Franţa), Rostov-Don (Rusia), Vipers Kristiansand (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria), BBM Biethigheim (Germania), Krim Mercator (Slovenia).

În grupa A, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu cu Metz Handball, pe 12 septembrie.

Afla mai multe despre: metz 

viewscnt
Articole similare