Experiențe împreună.
You are here:

Craiova a obţinut doar o remiză albă în meciul de la Botoşani. Vătăjelu: "În viaţa unei echipe există şi astfel de scăderi"

Craiova a obţinut doar o remiză albă în meciul de la Botoşani. Vătăjelu: "În viaţa unei echipe există şi astfel de scăderi"

Fotbal

Comentarii

Nici un gol marcat de Craiova în ultimele două partide de Liga 1 şi doar un punct obţinut

Remiza cu Botoşani urcă totuşi echipa craioveană pe locul 1 în clasament. Asta până mâine când FCSB are meci în deplasare cu Gaz Metan.

"Cred că a fost un joc destul de dificil, nu ne aşteptam ca Botoşani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Ei niciodată nu făceau aşa, probabil au abordat această partidă având şi ei cazuri în echipă şi jucători care lipsesc. Şi cred că noi nu ne-am descurcat foarte bine pe spaţiile scurte, cred e singurul lucru, trebuie să-l îmbunătăţim şi să mergem înainte." a declarat jucătorul Craiovei, Bogdan Vătăjelu.

Întrebat despre venirea lui Papură, Vătăjelu a continuat: "Nu s-a schimbat nimic, doar că dânsul a mai fost la echipă de oduă ori, ştim cum lucrează, ce ne cere şi încercăm să ne adaptăm pentru că ni s-a cerut altceva, a venit dânsul cu filosofia care a mai fost înainte şi încercăm să facem ce ne cere."

"În viaţa unei echipe există astfel de scăderi, e imposibil să o ţii 15-20 meciuri fără să pierzi, numai în victorii, e un lucru pozitiv că nu am luat gol, ne-am creat destule şanse să marcăm, mergem înainte, mai avem încă 4 meciuri din campionat şi sperăm să luăm punctele pe care ni le dorim."

"Trebuie să fie un obiectiv pentru că avem un lot destul de mare, cine va intra, va trevbui să-şi facă treaba pe teren şi întotdeauna când suntem angrenaţi în nişte competiţii, trebuie să le tratăm foarte serios şi să ne câştigăm." a declarat acelaşi Vătăjelu referindu-se la cupă.

Pentru Craiova urmează meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaş în timp ce Botoşani se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi.

Posted by Andrei Badea

viewscnt
Articole similare
Triunghi amoros cu o legenda din Formula 1. Doua fotomodele s-au luat la harta pentru barbatul de...