Experiențe împreună.
You are here:

Craiova a primit o ofertă pentru un jucător aflat sub contract cu FCSB: ”Aveam o înţelegere cu cineva de afară”. Care ar fi fost suma de transfer

Craiova a primit o ofertă pentru un jucător aflat sub contract cu FCSB: ”Aveam o înţelegere cu cineva de afară”. Care ar fi fost suma de transfergalerie foto

Liga 1

Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit că a încercat să facă o afacere cu un jucător aflat sub contract cu FCSB. Este vorba despre Andrei Vlad, pe care Gigi Becali i l-a propus, dar apoi patronul FCSB s-a răzgândit.

Mihai Rotaru a dezvăluit că Gigi Becali i l-a propus pe Andrei Vlad şi, după ce a aflat că Universitatea Craiova intenţionează să-l vândă în străinătate, s-a răzgândit.

Acţionatul majoritar al Universităţii Craiova susţine că Andrei Vlad ar fi stat doar 3 zile la echipa din Bănie şi apoi ar fi plecat la o echipă din străinătate, pe o sumă destul de importantă.

Universitatea Craiova a primit o ofertă pentru un jucător aflat sub contract cu FCSB: ”Aveam un acord cu o echipă din străinătate”

Gigi Becali l-a scos vinovat pe Andrei Vlad pentru eliminarea din Conference League, după ce portarul de 22 de ani a greşit în returul cu Şahtior Karagandi. Patronul FCSB a vrut să-l cedeze la Universitatea Craiova, club de la care l-a transferat.

Mihai Rotaru susţine că patronul FCSB i l-a propus pe Andrei Vlad pentru 400.000 de euro, afacere pentru care şi-a dat OK-ul. Mai departe, Universitatea Craiova intenţiona să-l vândă la o echipă din străinătate şi Rotaru spune că avea deja un acord în acest sens.

Însă, după ce a aflat de afacerea pe care Mihai Rotaru o pusese la cale, Gigi Becali s-a răzgândit şi i-a transmis patronului Craiovei că Andrei Vlad rămâne la FCSB. Suma pe care Universitatea Craiova ar fi urmat să o primească pentru revânzarea lui Andrei Vlad ar fi fost de 1,5 milioane de euro.

”Cu Vlad totul s-a transformat deja într-o glumă. M-au sunat, mi-au zis să le dau 400.000 de euro. Le-am dat răspunsul, le-am zis OK. Nu-l luam pentru Universitatea Craiova, ci ca să-l revindem, aveam o ofertă.

S-a spus că Vlad nu vrea la noi, ceea ce nu este adevărat. Acum nu ne mai interesează. Ca să-şi spele păcatele trebuie să ne dea diferenţa de la 400.000 de euro la 1,5 milioane de euro.

El (n.r. Andrei Vlad) nu ar fi ajuns să apere, noi aveam o înţelegere cu cineva de afară, se făceau actele... El nu avea cum să apere la noi pentru că n-am mai fi putut să-l mai vindem. El ar fi venit pentru 3 zile. Ei (n.r. cei de la FCSB) au zis că nu mai semnează actele de transfer. Este urât să te răzgândeşti”, a dezvăluit Mihai Rotaru la Pro X.

viewscnt
Articole similare