Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova pregăteşte o lovitură pe piaţa transferurilor din Liga I. Oltenii vor să le fure un jucător rivalilor de la FCSB

Craiova pregăteşte o lovitură pe piaţa transferurilor din Liga I. Oltenii vor să le fure un jucător rivalilor de la FCSB
Comentarii

Universitatea Craiova continuă să-şi întărească lotul pentru noul sezon, iar după venirea lui Kamer Qaka, oltenii plănuiesc o nouă mutare importantă pe piaţa transferurilor.

Dorit insistent de FCSB în vara acestui an, Billal Laidouni este acum principala ţintă şi pentru Universitatea Craiova. Mijlocaşul de 22 de ani a fost aproape de a se transfera la vicecampioana României, însă oferta făcută de Gigi Becali n-a fost la nivelul aşteptărilor celor de la FC Voluntari.

Pentru a obţine semnătura lui Laidouni, Universitatea Craiova trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Într-un interviu acord pentru Telekom Sport, Ioan Andone a dezvăluit ce sumă de bani aşteaptă pentru a renunţa la mijlocaşul central.

"În legătură cu preţul, depinde şi de ce ţi se oferă. Acum, noi am vrea să-l vindem cu un milion. Cine nu vrea mai mult de la fotbal?! Depinde de ofertă, de ceea ce ne propune, dacă Bergodi vrea să-l ţină neapărat. Sunt multe lucruri de care depinde un transfer" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

  • Laidouni este cotat la 450 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: laidounifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare