Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova s-a întărit înainte de FCSB! Ouzounidis are doi jucători noi la antrenamente

Craiova s-a întărit înainte de FCSB! Ouzounidis are doi jucători noi la antrenamente
Comentarii

Marinos Ouzounidis a primit veşti bune înainte de duelul derby cu FCSB.

Potrivit presei locale, patru jucători au revenit la antrenamentele Craiovei, chiar înainte de partida derby cu FCSB din Liga 1.

Mihai Bălaşa este unul dintre ei, fundaşul oltenilor având şanse bune să revină pentru meciul cu formaţia antrenată de Toni Petrea. La antrenamentele oltenilor au revenit şi Acka şi Ofosu, scrie 3minute.net, jucători caer erau accidentaţi atunci când grecul a fost numit la Craiova. Ouzounidis nu a apucat să îi vadă la treabă e cei doi jucători, astfel că vestea revenirii lor înainte de duelul cu FCSB îi pică bine tehnicianului care a mai antrenat în cariera sa şi AEK Atena.

Stephane Acka este cotat la 450 de mii de euro. Ivorianul a jucat doar cinci partide în acest sezon.

Reagy Ofosu are o cotă de piaţă de 700 de mii de euro. Transferat de Craiova de la FC Botoşani, fotbalistul născut la Hamburg a lăsat o impresie bună în actuala stagiune. Ofosu a jucat în 19 meciuri în Liga 1, a marcat trei goluri şi a oferit alte trei pase decisive. El a jucat şi în preliminariile Europa League pentru gruparea olteană, reuşind de asemenea să contribuie cu o pasă decisivă. Şi în Cupa României, Ofosu s-a dovedit inspirat. În singurul meci în care a jucat, fostul jucător de la Hamburg şi Ingolstadt a marcat un gol. 

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare