Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiovenii îşi freacă palmele după ce FCSB l-a vândut pe Niţă: ”Nu mai au şanse la titlu! Acum, CFR şi noi suntem favoriţi!”

Craiovenii îşi freacă palmele după ce FCSB l-a vândut pe Niţă: ”Nu mai au şanse la titlu! Acum, CFR şi noi suntem favoriţi!”

Superliga

Comentarii

Oamenii din fotbalul românesc sunt de părere că FCSB şi-a pierdut din forţă prin plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga. Marcel Popescu spune că CFR Cluj şi CS U Craiova sunt acum principalele contracanditate la titlu.

FCSB l-a vândut în această iarnă la Sparta Praga pe unul dintre cei mai importanţi jucători. Gigi Becali a fost de acord cu cele două milioane de euro primite pentru Florin Niţă şi portarul de 31 de ani a fost prezentat oficial la Sparta. Marcel Popescu spune că această mutare le pică bine echipelor care sunt adversarele FCSB-ului în cursa pentru titlu:

”Cred că plecarea lui Niţă i-a luat FCSB-ului şansa la titlu. A pierdut un jucător extrem de important şi consider că, în acest moment, se află în pole-position pentru câştigarea campionatului CFR, iar Universitatea a trecut pe locul 2. Este o pierdere greu de surmonantat şi greu de înlocuit”, a declarat Marcel Popescu.

De aceeaşi părere este şi Ioan Andone. Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că FCSB a pierdut din siguranţă prin vânzarea lui Florin Niţă şi trebuie neapărat să-i caute un înlocuitor: ”Pentru Steaua este o pierdere. Era un punct important. Dădea siguranţă, nu primea goluri... Mai au timp să transfere. Depinde ce vor găsi în perioada asta. Cu un milion de euro poţi să transferi un portar foarte bun”, a declarat Andone pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: marcel popescucraiovanitafcsbioan andone 

viewscnt
Articole similare