Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că are prima şansă”. Antrenorul plecat de la FCSB după şapte meciuri a dezvăluit pe ce echipă mizează în lupta pentru titlu | EXCLUSIV

”Cred că are prima şansă”. Antrenorul plecat de la FCSB după şapte meciuri a dezvăluit pe ce echipă mizează în lupta pentru titlu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinu Todoran (44 de ani), antrenorul care a petrecut şapte meciuri pe banca tehnică a FCSB-ului în debutul sezonului trecut, a oferit un interviu pentru Orange Sport, în care a dezvăluit cum vede parcursul fostei echipe şi pe cine mizează în lupta pentru titlu.

Adus pe banca tehnică a FCSB-ului în urmă cu un an şi jumătate, la începutul sezonului 2021/2022, Dinu Todoran a însumat doar şapte meciuri ca antrenor al vicecampioanei.

Tehnicianul de 44 de ani, care recunoscuse pe faţă că ascultă ordinele lui Gigi Becali, a fost înlăturat după ce a fost părtaş la eliminarea ruşinoasă a roş-albaştrilor din Conference League.

”Cred că are prima şansă”

Iniţial ”ochit” pentru echipa a doua, patronul FCSB-ului ar fi decis să îl numească pe Todoran la prima echipă, după ce l-ar fi sunat pe acesta şi l-ar fi ”nimerit” la biserică!

În cele din urmă, aducerea unui antrenor complet lipsit de experienţă la un astfel de nivel nu a dat roade, iar Gigi Becali a revenit Rapid la varianta Toni Petrea, pe care l-a readus la club.

În ciuda ”rupturii” rapide de la Bucureşti, Todoran nu îi poartă pică fostei echipe, pe care chiar a lăudat-o pentru prestaţiile din ultima perioadă, într-un interviu pentru Orange Sport.

Actualul antrenor al echipei secunde a lui FC Voluntari a ajuns la concluzia că, bazat pe ultimele meciuri, chiar FCSB este favorita principală la câştigarea Superligii.

Dinu Todoran a dezvăluit că mizează pe FCSB în lupta la titlu

Deşi mizează pe vicecampioană în lupta la titlu, Dinu Todoran a notat că CFR Cluj este un adversar de temut, dând de înţeles că lupta se va da, realist, doar între cele două.

Steaua (n.r. FCSB) e, în momentul acesta, o echipă foarte puternică, cu jucători talentaţi, cu o pregătire fizică foarte bună, am fost acolo, ştiu pe partea fizică ce lucrează Thomas (n.r. Neubert).

Atât timp cât se pregătesc bine şi calitatea lor tehnică... e o echipă care o să se bata la titlu, la cum au arătat jocurile trecute.

În momentul ăsta, la cum a arătat jocul, cred că are prima şansă. Dar să ţinem cont că şi CFR e o echipă puternică, iar în play-off vor fi jocuri interesante”, a declarat Dinu Todoran, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinu todoran 

viewscnt
Articole similare