Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că putem să salvăm clubul!” Marcelo Lopes despre Gabi Tamaş: ”Putem învăţa mult de la el”

”Cred că putem să salvăm clubul!” Marcelo Lopes despre Gabi Tamaş: ”Putem învăţa mult de la el”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta, penultima a play-out-ului Ligii I.

Marcelo Lopes a marcat golul doi al ilfovenilor, după o pasă de excepţie a lui Gabriel Tamaş. Celelalte două goluri au fost înscrise de Jefte şi Mailat.

La finalul jocului, Marcelo Lopes a explicat: ”Am făcut un meci bun. Cred că putem să salvăm clubul şi pentru sezonul viitor, iar cu acest joc suntem mult mai încrezători să îl diputăm pe următorul şi să luăm din nou 3 puncte. După meciul ăsta suntem încrezători, avem şansa de a juca în Liga 1 şi anul viitor, aşa că vom încerca totul pentru a ne salva. Va fi meciul vieţii noastre, aşa că trebuie să facem totul să ne salvăm.”

Portughezul nu a uitat să-i mulţumească lui Tamaş pentru pasa superbă de la gol: ”O persoană foarte bună, cu multă experienţă, aşa că putem învăţa mult de la el. Un om ca el poate să aducă o atmosferă bună în vestiar. O minge foarte bună şi m-am bucurat fiindcă am putut marca şi am putut face 2-0.” a mai spus Marcelo.

Marcelo Lopes a marcat primul său gol în Liga 1. El disputase 18 partide pentru FC Voluntari şi a oferit o pasă de gol. 

Afla mai multe despre: marcelo lopes 

viewscnt
Articole similare