Experiențe împreună.
You are here:

"Cred că se află într-o stare vegetativă". Noi detalii cutremurătoare despre Michael Schumacher, la şapte ani de la accidentul fatal!

"Cred că se află într-o stare vegetativă". Noi detalii cutremurătoare despre Michael Schumacher, la şapte ani de la accidentul fatal!galerie foto

Formula 1

Comentarii

Apar noi informaţii despre starea în care se află Michael Schumacher, marele campion din Formula 1. Un reputat neurochirurg din Elveţia susţine că germanul este într-o stare vegetativă şi că nu poate vorbit cu familia.

Care e starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de al accidentul de schi petrecut în urmă cu şapte ani, iar apropiaţii şi anumiţi medici au furnizat câteva informaţii despre starea marelui campion. 

Un neurochirurg din Zurich, Eveţia, ţara în care se află fostul pilot german, a dezvăluit câteva detalii: "Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că nu răspunde. Respiră, inima îi bate, probabil că poate sta în picioare şi să facă paşi ca bebeluşii, dar nimic mai mult. Cred că e maximum din ce poate face. Dacă există vreo şansă de a-l vedea din nou în aceeaşi formă ca cea de dinaintea accidentului? Nu cred", a declarat Erich Riederer, conform Dailystar.co.uk. 

Galerie foto cu Michael Schumacher

Inclusiv Nicolae Acciarri, un alt neorochirurg, şi-a expus părerea despre Michael Schumacher: "S-a schimbat, din cauza traumei la creier suferite, dar şi din cauză că e imobilizat la pat. Organismul se deterioriează, muşchii se atrofiază, iar conformaţia corpului se modifică. Mă refer la prevenirea atrofiei musculare, osteoporozei şi chiar la prevenirea afectării altor organe. Totuşi, e greu de spus care e starea sa de sănătate acum", a declarat Dr. Nicolae Acciarri pentru Motorsport.com.

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai apărut niciodată în public. Rămas cu afecţiuni serioase, după loviturile suferite la cap, neamţul de 50 de ani locuieşte în Elveţia.

Galerie foto cu Michael Schumacher

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...