Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea, mesaj emoţionant după ratarea calificării la JO de la Tokyo: "Şi-au bătut joc, nu contăm. M-am săturat, eu voi lupta" VIDEO

Crina Pintea, mesaj emoţionant după ratarea calificării la JO de la Tokyo: "Şi-au bătut joc, nu contăm. M-am săturat, eu voi lupta" VIDEO

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a transmis un mesaj în care a dezvăluit cum a trăit ultimii ani, dar şi ce a însemnat ratarea calificării cu naţionala feminină de handbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, pivotul s-a arătat revoltat de eliminarea din meciul cu Muntenegru.

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Podgorica, reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la golaveraj. Pentru a se califica avea nevoie de o victorie la cinci goluri cu Muntenegru. Astfel, din grupa 3 s-au calificat Muntenegru şi Norvegia.

Mesajul emoţionant al Crinei Pintea după ratarea prezenţei la Jocurile Olimpice

Crina Pintea a fost eliminată în minutul 40 al meciului cu Muntenegru, iar la o zi distanţă a avut un mesaj emoţionant, în privinţa carierei şi dorinţei de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

"6 ani în care am muncit cu toata fiinţa mea, am transpirat prin toţi porii, am lucrat cu mine, fizic şi psihic, am căutat să mă dezvolt şi am căutat răspunsuri la ce nu îmi era clar. Când am ratat Jocurile Olimpice din 2016 am vrut să renunţ pentru că a fost nedrept, muncisem atât de mult în anul ăla încât mi se părea imposibil că voi rămâne acasă, dar, totodată ceva în interior îmi spunea că se va întâmpla asta. Când cei apropiaţi mă vedeau cum muncesc, pur şi simplu se minunau pentru că nu aveam milă de mine, pentru că în fiecare dimineaţă la ora 5 eu alergam, când părinţii mei se trezeau eu mă întorceam de la alergare, pentru că munceam dimineaţa, prânz şi seara, dar a contat? NU. Am rămas acasă şi am plâns zile întregi... Dupa un timp, când mi-a trecut supărarea, am căutat imaginea cu medalia pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe care am pus-o ca şi wallpaper pe telefon şi mi-am promis şi propus că voi munci de 2 ori mai mult şi că eu voi merge la următoarea ediţie. Aşa am facut, am trecut prin multe, dar niciodată nu am renuntat la ce-mi propusesem, zilnic gândul meu era Tokyo, de fiecare dată când deschideam telefonul vedeam imaginea", a scris Crina Pintea pe Instagram. 

Crina Pintea, după turneul preolimpic: "Eu voi lupta pentru mine, pentru echipă, pentru România"

"Am crezut cu toată fiinţa mea că ne vom califica, am crezut zi şi noapte, am crezut când mă antrenam, am crezut când jucam, am crezut când castigam, am crezut când pierdem, am crezut când plangeam, am crezut când mă durea, am crezut MEREU. Şi da, se putea, însă din nou am fost pedepsită pe nedrept, din nou nişte oameni şi-au bătut joc de o muncă asiduă, şi-au bătut joc pentru că noi suntem mici, mici de tot, pentru că nu contăm.

M-am săturat.

Ştiu că mă voi ridica pentru că asta ştiu eu să fac, stiu că voi lupta, pentru că aşa sunt eu construită, ştiu că voi munci de 3 ori mai mult pentru că nu-mi este frica de muncă. Dar frica că voi fi pedepsita din nou va rămâne pe veci, pentru că asta mi s-a întâmplat de-a lungul anilor, am fost pedepsită pentru că am îndrăznit să visez, pentru că am fost mai puternică, şi pentru că atunci când unii oameni nu te pot opri prin fair-play apelează la jocuri de culise.

Eu voi lupta pentru mine, pentru echipă, pentru România până la finalul carierei mele", a încheiat pivotul naţionalei. 

Afla mai multe despre: crina pintearomaniahandbal 

viewscnt
Articole similare