Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea uimită de vizita ministrului Eduard Novak la CSM Bucureşti. "Chiar nu ne aşteptam, ne-am bucurat foarte mult"

Crina Pintea uimită de vizita ministrului Eduard Novak la CSM Bucureşti. "Chiar nu ne aşteptam, ne-am bucurat foarte mult"

Handbal

Comentarii

Minstrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le-a făcut o vizită neaşteptată fetelor de la CSM Bucureşti.

Crina Pintea uimită de vizita ministrului Eduard Novak la CSM Bucureşti

Minstrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le-a făcut o vizită neaşteptată fetelor de la CSM Bucureşti de 1 martie. Crina Pintea a fost uimită de prezenţa lui Novak, dar a fost bucuroasă pentru că au primit mărţişoare şi flori. Jucătoarea de handbal a mai vorbit la interviu şi despre următoarea partidă cu HCM Râmnicu Vâlcea, dar şi despre fatpul că este încântată că acum se antrenează şi că au revenit colegele din carantină.

"Chiar nu ne aşteptam, astăzi am aflat că o să vină şi ne-am bucurat foarte mult că a venit astăzi să ne vadă şi bineînţeles, să ne aducă câte o floare.

Da, am primit, dar nu foarte multe. Pe vremurile astea, numai dacă le trimite cineva prin curier.

Acum ne antrenăm, mă bucur foarte mult că au revenit colegele din carantină. Sunt sigură că le este foarte greu, am simţit-o şi ei pe pielea mea.", a declarat Crina Pintea despre venirea lui Eduard Novak şi despre mărţişoare.

"Ne ducem acolo să ne batem, nimeni nu se gândeşte că suntem noi câştigătoare, pentru că ar fi o greşeală să facem asta.", a mai spus jucătoarea de handbal a celor de la CSM Bucureşti, despre următorul meci cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare