Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, despre faza care a făcut diferenţa în FCSB - FC Botoşani 2-1: "Normal că pot să apară suspiciuni. Nu e o surpriză". Pe cine a remarcat Panduru

Cristi Balaj, despre faza care a făcut diferenţa în FCSB - FC Botoşani 2-1: "Normal că pot să apară suspiciuni. Nu e o surpriză". Pe cine a remarcat Panduru

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi Cristi Balaj au analizat meciul câştigat de FCSB în faţa lui FC Botoşani, scor 2-1. Fostul arbitru a oferit o declaraţie cu două tăişuri referito la rezultatul final.

Basarab Panduru şi Cristi Balaj, după FCSB - FC Botoşani 2-1

Ionuţ Panţîru, cel care a adus victoria FCSB-ului, a fost lăudat. De asemenea, s-au găsit cu greu explicaţii pentru repriza secundă a celor de la FC Botoşani: "Îmi place de Panţîru. Vrei să ai jucători atenţi şi din tribună, nu doar de pe teren. A ştiut că intră inter, nu fundaş. A văzut din tribună că interii fac pressing, ştia ce are de făcut. 

Cum câştigă meciul FCSB? Nici ea nu a ştiut cum a câştigat. Botoşani nu a făcut un mare meci în prima repriză, dar a jucat fotbal, a arătat că ştie ce să facă, a marcat un gol frumos. După pauză au uitat fotbalul în vestiar, după pauză. La un moment dat, am mirosit că dă gol FCSB. 

FCSB a întors cu Perianu şi Panţîru interi, pe lângă cei patru care au lipsit de la început. E curioasă repriza asta a doua, cu Perianu şi Panţîru interi şi Şut în spatele lor. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmpla la pauză la FC Botoşani", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Cristi Balaj a fost convins că FCSB va câştiga în faţa lui FC Botoşani: "De la începutul meciului aveam sentimentul că FCSB va câştiga. Istoria meciurilor dintre cele două e un argument în plus că FCSB urma să câştige. FCSB nu a pierdut, a cam câştigat, a mai făcut un egal. Când am văzut că a dat gol Botoşani, am fost curios să văd cum va evolua FCSB. Nu e o surpriză. Nu am nicio dovadă. Văzând golul secund al celor de la FCSB, normal că pot să apară suspiciuni. Mă bucur că antrenorul şi jucătorii înţeleg greşelile făcute. Până şi cota a fost justificată pentru a susţine ce am spus anterior", a declarat fostul arbitru la Sport Report.  

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-1, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe primul loc în play-off, cu 36 de puncte, după ce CFR Cluj a fost lider preţ de câteva ore, după victoria cu Academica Clinceni. Campioana are 35 de puncte şi e pe locul secund. FC Botoşani a rămas ultima în play-off, cu 21 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: fcsbfc botosanibasarab pandurucristi balaj 

viewscnt
Articole similare