Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea, donaţie de peste 100.000 de euro pentru spitalele din România în lupta contra Coronavirusului

Cristi Borcea, donaţie de peste 100.000 de euro pentru spitalele din România în lupta contra Coronavirusului

Diverse

Comentarii

Valentina Pelinel, soţia lui Cristian Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, a anunţat că familia Borcea va dona o sumă mare de bani către spitalele care au nevoie de modernizări în lupta cu pandemia de Coronavirus. Soţia lui Cristi Borcea a anunţat totul printr-un mesaj postat pe pagine personală de Facebook.

Sistemul medical din România luptă cu pandemia de Coronavirus, pornită din China şi ajunsă rapid în Europa, unde s-a extins foarte repede, iar oamenii cu posibilităţi sar în ajutor pentru a scăpa cât mai repede de COVID-19. Astfel, familia Borcea va face o donaţie de peste 100.000 de euro, după cum anunţă Valentina Pelinel.

"Dragii noştri, fiţi solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale şi cu sprijinul financiar al companiilor unde acţionează, a iniţiat procedura legală de donaţie către spitale în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiţi către spitale începând de azi şi până la sfârşitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauză aceste pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toţi să fim în siguranţă şi protejaţi. Speram ca gestul nostru să rezoneze cu toţi cei care au această posibilitate, pentru că toţi suntem implicaţi şi doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acţionăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai uşor de gestionat şi putem reveni la o stare de normalitate. Toţi suntem egali în faţa acestei pandemii", a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

Naşul şi finul. Şi Gigi Becali a donat pentru spitale

Cristi Borcea se alătură naşului său, Gigi Becali (61 de ani), care a donat şi el pentru spitalele din România. Patronul FCSB a anunţat că nu se va opri, după ce a donat combinezoane, măşti, paturi şi aparatură medicală la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş.

”Doar la Spitalul Matei Balş am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuţi şi voi duce vineri şi acolo. Am dat şi mese, şi scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi.



Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”
, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: cristi borceadonatiespitale 

viewscnt
Articole similare