Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu e pe lista Viitorului pentru a-l înlocui pe Gică Hagi! Anunţul făcut de Gică Popescu

Cristi Chivu e pe lista Viitorului pentru a-l înlocui pe Gică Hagi! Anunţul făcut de Gică Popescu

Farul Constanța

Comentarii

Fostul internaţional român, Cristian Chivu, ar putea deveni antrenorul Viitorului. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a lăsat de înţeles că actualul antrenor al lui Inter U17 se află pe lista preferinţelor lui Gică Hagi.

Cristi Chivu, pe lista Viitorului

Gică Hagi şi-a anunţat demisia de pe banca Viitorului în urma cu câteva zile, prin intermediul unui comunicat. "Regele" e conştient de pauza scurtă dintre sezoane şi deja a alcătuit lista posibililor înlocuitori, împreună cu Gică Popescu. 

Imediat după remiza cu Dinamo, scor 1-1, preşedintele Viitorului a dezvăluit numele lui Cristi Chivu: "Jucătorii noştri vor avea doar trei zile de vacanţă, după care vom începe. Antrenor nou, e nevoie de ceva timp ca să cunoască lotul, jucătorii să îşi însuşească noile metode de antrenament. 

Avem o listă de trei antrenori, doi străini, unul român. Cristi Chivu e întotdeauna în capul oricărei liste de antrenori de la orice club. Moldovan şi Ogăraru nu reprezintă o soluţie. Gică Hagi acum se odihneşte. Este lucrul pe care şi l-a dorit, este o odihnă bine meritată pentru el după zece ani de muncă incredibilă", a declarat oficialul Viitorului.  

Cristi Chivu, dorit şi de Mihai Stoichiţă la FRF

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că antrenorul de la grupele de juniori ale lui Inter, Cristi Chivu, a fost pe lista FRF pentru banca tehnică a naţionalei U21 a României. Deşi câştigător a ieşit Adrian Mutu, oficialul federaţiei a recunoscut că are alte planuri cu fostul fundaş al naţionalei.

"Chivu a fost una dintre opţiunile de la Comisia Tehnică în care membrii mi-au sugerat trei nume. Nu vă pot spune acum, dar avem alte proiecte cu Cristi Chivu, am alte gânduri cu el", a declarat Mihai Stoichiţă în ianuarie. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulcristi chivu 

viewscnt
Articole similare