Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Ganea a văzut Bilbao - Barcelona din tribune. Decizia incredibilă pe care a luat-o în privinţa viitorului său: ”E de neînţeles!”

Cristi Ganea a văzut Bilbao - Barcelona din tribune. Decizia incredibilă pe care a luat-o în privinţa viitorului său: ”E de neînţeles!”

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea a fost spectator de lux la meciul Athletic Bilbao - FC Barcelona (1-0). Spaniolii anunţă ce decizie a luat românul în privinţa viitorului său.

Situaţia lui Cristi Ganea la Bilbao se simplifică pe zi ce trece. Românul nu contează pentru antrenorul Gaizka Garitano şi a urmărit meciul câştigat de ”lei”, 1-0 în faţa Barcelonei.

Ganea a jucat în pregătiri un singur meci, pe 8 august cu Mirandes. În rest, nu a fost implicat de tehnicianul bascilor în niciun meci al echipei sale.

După cum scrie presa bască, Ganea, care poate juca mai multe roluri în formula de start a lui Bilbao este convins că cea mai bună decizie pentru el este să continuie pe San Mames: ”E de neînţeles, dar de apreciat că vrea să lupte pentru a câştiga încrederea antrenorului său” scriu bascii.

Ganea este dorit de mai multe echipe din Segunda Division sub formă de împrumut. Ultimele echipe care s-au arătat interesate de el sunt Sporting Gijon şi Tenerife. Românul pare decis să nu accepte nicio ofertă şi să rămână la Bilbao, acolo unde este doar a treia opţiune pentru postul de fundaş stânga.

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabogaizka garitano 

viewscnt
Articole similare