Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pustai: ”La scorul acesta, cum să mi se pară meciul? Jalnic!” Dunărea speră la playoff: ”Toate echipele au şanse!”

Cristi Pustai: ”La scorul acesta, cum să mi se pară meciul? Jalnic!” Dunărea speră la playoff: ”Toate echipele au şanse!”

Liga 2

Comentarii

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Ariel Lopes '3 (a), Bălan '19, '67, Hlistei '71 (p).

După acest succes, Rapid a urcat de pe locul 11 pe locul 8, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus şi CS Mioveni, de pe locurile 6-7. Dunărea este pe locul 5, cu 31 de puncte. La finalul partidei, Cristi Pustai, antrenorul oaspeţilor a explicat:

”La scorul acesta, cum să mi se pară meciul? Jalnic, din punctul nostru de vedere şi de exprimare. Să sperăm că e doar un accident. Ne-au lipsit cei mai în formă trei jucători ai echipei, doi dintre ei fără drept de joc şi al treilea, depistat pozitiv. Nu asta este însă cauza. A trebuit să schimbăm tot sistemul, să riscăm cu doi atacanţi, să sărim peste faza de construcţie pentru a intra în joc. Se întâmplă. Mai este un meci şi este păcat de munca noastră de un an de zile. Trecem prin situaţii grele, dar mai este un meci, după care vedem. Toate cele 11 echipe au şanse” a mărturisit Cristi Pustai, la finalul meciului cu Rapid, scor 0-4.

ASU Poli Timişoara conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de U Craiova 1948, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa şi Dunărea Călăraşi, toate cu câte 31 de puncte.
 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşicristi pustai 

viewscnt
Articole similare