Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Daminuţă a revenit în România. Fostul jucător de la Inter şi AC Milan a semnat cu o echipă din Liga a 3-a

Cristian Daminuţă a revenit în România. Fostul jucător de la Inter şi AC Milan a semnat cu o echipă din Liga a 3-agalerie foto
Comentarii

Cristian Daminuţă (29 de ani) a revenit în România după o scurtă aventură în Italia şi a semnat cu ACS Poli Timişoara, din Liga a 3-a.

Mijlocaşul defensiv, care poate evolua şi în centrul apărării, a semnat un contract până în iunie 2020. Născut pe 2 februarie 1990, acesta a venit la Poli Timişoara de la LPS Banatul în 2004. În 2008 a semnat cu Internazionale Milano, revenind scurt la Poli Timişoara în sezonul 2012-2013. În cariera lui a mai evoluat pentru Modena, L'Aquila, Dinamo Bucureşti, Viitorul Constanţa şi FC Tiraspol. În primăvara acestui an a purtat tricoul lui Millenium Giarmata, iar cel mai recent a jucat în Italia, pentru clubul Virtus Cupello.

ACS Poli a retrogradat sezonul trecut din Liga a 2-a, iar în acest moment este pe ultimul loc în seria a 4-a din al treilea eşalon, cu un punct după cinci etape. 

  • 300.000 de euro este cota lui Daminuţă potrivit transfermarkt.com
  • 51 de meciuri are fotbalistul în Liga 1, pentru Poli Timişoara, Dinamo şi Viitorul 

DAMINUŢĂ, LEGITIMAT LA INTER ŞI AC MILAN 

În 2008, Daminuţă a prins transferul carierei şi a fost cumpărat de Inter Milano. În sezonul 2008-2009, el a evoluat pentru echipa primavera a clubului. Din păcate pentru el, nu a prins niciun minut la echipa mare a italienilor şi a fost împrumutat la Modena şi Dinamo.

Cu toate acestea, în 2010 el a fost cumpărat de AC Milan la pachet cu alţi doi jucători din academia lui Inter, într-o tranzacţie îndoielnică făcută la acea vreme de Silvio Berlusconi. La Milan a avut aceeaşi soartă ca la Inter. Nu a jucat niciun meci la echipa mare şi a fost împrumutat la echipe precum L'Aquila, FC Tiraspol, Poli Timişoara şi Viitorul Constanţa. 

 

Afla mai multe despre: daminutaacs poli 

viewscnt
Articole similare