Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a obţinut prima victorie la U Craiova şi se gândeşte la titlu: "Nu e uşor, asta trebuie să îmbunătăţim"

Cristiano Bergodi a obţinut prima victorie la U Craiova şi se gândeşte la titlu: "Nu e uşor, asta trebuie să îmbunătăţim"
Comentarii

Cristiano Bergodi a revenit în Liga 1 şi a condus primul meci oficial pe banca celor de la U Craiova, victoria 2-1 cu Astra Giurgiu. La finalul partidei, italianul a spus ce a mers bine şi ce a mers rău în jocul elevilor săi.

"A fost un meci în care am suferit, dar echipa a arătat bine în prima repriză. Am avut şase, şapte ocazii foarte bune, am dat două goluri. A fost un meci reuşit, e normal că la început nu avem un ritm. Nu putem compara un meci amical cu un meci oficial. Băieţii au jucat bine, au avut multe ocazii", a spus Bergodi despre victoria cu Astra, 2-1. 

Tehnicianul italian a vorbit şi despre lupta la titlu, acolo unde se vorbeşte mai mult despre CFR şi FCSB: "E bine că nu se vorbeşte în general. Vedem ce putem face. Nu e uşor, trebuie să îmbunătăţim jocul pe faza defensivă. Cu Botoşani e un meci greu, are o echipă cu jucători de calitate, au meritat acest loc în play-off".

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare