Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Farul. ”Nu sunt aşa de prost ca antrenor”

Cristiano Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Farul. ”Nu sunt aşa de prost ca antrenor”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a fost iritat de întrebările jurnaliştilor, la conferinţa de presă organizată cu ocazia meciului pe care Rapid îl va juca la Ovidiu, contra Farului.

Bergodi a cuză o conspiraţie împotriva Rapidului. ”Trebuie să luptăm împotriva tuturor”

”Sigur că domnul Şucu e un patron un pic diferit de mulţi patroni pe care i-am avut. Dar el se pare că are răbdare. Dar nu e că unul e extraordinar că are răbdare, cu antrenorii în care ai încredere trebuie sa ai răbdare. Am auzit că nu există un stil de joc la Rapid, sunt prostii.

Nu pot să aud aşa ceva. Sunt interese, e doar de dragul de a critica Rapidul. Am arătat un stil de joc ofensiv, care crea ocazii… Am avut cel mai bun atac, s-a intamplat o sincopă dar suntem acolo.

Interese? Vorbesc în general. Scriu doar lucruri negative. Eu am citit doar declaraţii negative, care îţi dau în cap, că esti un prost. Sunt de 18 ani, am făcut performanţe în orice echipă, dacă lumea uită înseamnă că sunt interese! Vă spun eu. N-am 59 de ani degeaba sau aiurea.

Au vorbit doar negativ despre Rapid. Noi trebuie să ne strângem şi să le rezolvăm! Trebuie să luptăm împotriva tuturor! Nu sunt aşa de prost ca antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”, a declarat Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu Farul.

Rapid are cinci meciuri consecutive fără victorie în Superligă. Ultima bătălie din an pe care o dau giuleştenii este programată miercuri, pe 20 decembrie, de la 20:30, la Ovidiu, contra Farului. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: superligărapidcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare