Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, după primul eşec a lui Sepsi de pe noul stadion: "O înfrângere dureroasă"

Cristiano Bergodi, după primul eşec a lui Sepsi de pe noul stadion: "O înfrângere dureroasă"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FC Voluntari a învins Sepsi cu scorul de 2-1, în partida de debut a lui Cristiano Bergodi disputată pe noua arenă a covăsnenilor.

Cristian Bergodi a preluat-o pe Sepsi, după ce Leo Grozavu a fost demis.

Italianul a vorbit despre primul meci la Sepsi şi ce concluzii a tras.

"A fost o infrângere dureroasă. Din păcate am greşit, am făcut greşeli care trebuie neapărat să le schimbăm. Eu cred că meritam totuşi o remiză. Nu sunt probleme in defensivă, am făcut greşeală la al doilea gol. După am avut o şansă bună la penalty. Dar s-a intâmplat. Suntem abia la un inceput de drum, sper eu frumos. 

Avem multă muncă de făcut. La orice capitol. Cunosc jucătorii majoritatea, dar trebuie lucrat mai mult. Mergem inainte. Nu cred că e complicate situaţia din clasament, suntem doar la inceput, nu putem să spunem asta.

Eu nu vorbesc de cine a fost inainte. Noi vom remedia şi vom face ceva pozitiv. 

După vom juca cu CFR, va fi dificil. Cum să fie când joci cu CFR? Trebuie să lucrăm mult. E important că băieţii au avut reacţie.

Voluntari este o echipă care este sus in clasament, dacă e acolo inseamnă că merită. Dar şi noi avem un lot bun şi vom face o figură frumoasă", a declarat Cristiano Bergodi după eşecul de pe noul stadion din Sf. Gheorghe. 

Afla mai multe despre: cristiano bergolisepsi 

viewscnt
Articole similare