Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, furios după încă o victorie cu U Craiova: "Toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost. Să mă înjure suporteri, nu persoane din anturajul echipei!"

Cristiano Bergodi, furios după încă o victorie cu U Craiova: "Toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost. Să mă înjure suporteri, nu persoane din anturajul echipei!"
Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a reacţionat la finalul partidei câştigate de U Craiova cu 2-1 împotriva Voluntariului şi a spus că îşi felicită jucătorii, explicat de ce l-a schimbat pe Dan Nistor şi a spus că încă îi pare rău de eliminarea din Europa League. Bergodi s-a înfuriat şi a spus că e deranjat de criticile care i se aduc, deşi echipa câştigă.

Antrenorul italian a spus că cineva din anturajul echipei l-a criticat, lucru care l-a deranjat, pentru că are un parcurs bun la cârma Craiovei.

"Un meci în care am câştigat 3 puncte foarte importante. Normal că în acest moment noi nu suntem la maximum, pentru că suntem şla începutul de campionat. Am întâlnit o echipă bună, când pleacă pe contraatac are jucători buni. Este a patra victorie, asta ne dă încredere. Din punct de vedere tactic, am făcut o primă repriză aşa şi aşa, un pic mai echilibrată, ei au fost buni, dar în a doua repriză am creat şi ocazii. Cred că, în sfârşit, am şi meritta victoria.

Dan e un jucător foarte important, nu e niciun fel de problemă. Contăm pe el, pentru că e un jucător foarte, foarte important. În acest moment, are şi problema cu ambrozia, cum se spune...alergia cu ambrozia, sunt mai mult de două săptămâni şi ast apoate că contează ceva.

Îmi pare foarte rău că am ieşit din Europa, acolo am greşit toţi, primul cred că am fost eu şi probabil că am subestimat această echipă. Că oricum, între ghilimele, a dat-o afară şi pe Dinamo Msocova şi dacă noi încă ne gândim...că aici e o atmosferă care în general nu mi place. Am auzit şi vorbind în tribună cu jucătorii că se întorc spre tribună şi asta nu-mi place deloc. Şi dacă ne gândim încă o dată că am ieşit şi trebuie să vorbim peste două luni, 3 luni, 4 luni. Asta a fost o ruşine, am ieşit. ce facem? Dinamo Moscova, că a ieşit cu Tbilisi, ce? Nu e niciun fel de problemă. Am ieşit, am fost eu vinovat, dar am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge... 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu. Dacă asta e o problemă...şi Bergodi e primul vinovat şi nu e niciun fel de problemă.

Nu, nu. Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaudă dacă jucăm bine, dacă nujucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei"
, a spus Cristiano Bergodi, la Telekom Sport.

U Craiova - FC Voluntari, 2-1, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Koljic ’34 şi Cicâldău ‘71 pentru gazde şi Costin ’57 pentru FC Voluntari.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu – Bic, Nistor (Baiaram ’68), Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă (Bărbuţ ’85). Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Căpătînă, De Lucas, Gheorghe – Grădinaru (Puel ’83), Eric (Borţoneanu ’79), Mailat (Voinescu ’83). Antrenor: Mihai Teja

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare