Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi nu înţelege ce se întâmplă la FCSB: ”Am rămas surprins! Părea pierdut”

Cristiano Bergodi nu înţelege ce se întâmplă la FCSB: ”Am rămas surprins! Părea pierdut”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (58 de ani), s-a declarat total mulţumit de randamentul pe care îl arată mijlocaşul Răzvan Oaidă (25 de ani), venit liber de contract de la FCSB, în vara trecută.

Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu FCSB în aceasă vară, deoarece nu mai era dorit la club de către patronul Gigi Becali.

La scurt timp, mijlocaşul a suprins pe toată lumea când a ales să evolueze pentru rivala Rapid Bucureşti.

Răzvan Oaidă, o surpriză plăcută pentru Cristiano Bergodi

Multă lume s-a grăbit să-l eticheteze pe Răzvan Oaidă ca fiind un jucător ”terminat”, care nu poate ajuta cu nimic Rapidul.

Cu toate acestea, mijlocaşul şi-a văzut de treabă, a muncit şi a devenit titular în garnitura lui Cristiano Bergodi, cu evoluţii din ce în ce mai bune.

Antrenorul italian a recunoscut că nu se aştepta ca Răzvan Oaidă să aibă o ascensiune atât de frumoasă la Rapid, însă, se pare că mediul din Giuleşti îi prieşte de minune.

Oaidă pare alt jucător acum, nu?! E incredibil! Şi eu am rămas surprins. Eu credeam că era un jucător pierdut la FCSB. Avea o concurenţă mare acolo, cu Olaru, cu Edjouma.

Răzvan nu e un jucător dat afară de FCSB pe care l-a luat Rapid de bun. Astea sunt prostii. Un jucător poate juca foarte bine cu un antrenor şi cu altul să nu aibă acelaşi feeling, aceeaşi empatie.

A venit aici şi încet, încet a devenit unul dintre cei mai buni jucători. Răzvan e agresiv, e tehnic”, a declarat Cristiano Bergodi, conform gsp.ro.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.de.

În cariera sa, Răzvan Oaidă a evoluat pentru Atletico Arad, Wolves U18, Brescia U19, FC Botoşani, FCSB, iar din această vară joacă la Rapid.

Afla mai multe despre: cristiano bergodirazvan oaida 

viewscnt
Articole similare