Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester! Când va debuta portughezul în tricoul lui United

Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester! Când va debuta portughezul în tricoul lui United
Comentarii

Portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns, sâmbătă, la Manchester, iar debutul său este aşteptat la 11 septembrie, la meciul cu Newcastle, de pe Old Trafford.

Ronaldo a fost aşteptat la Manchester de Darren Fletcher, fost coechipier al său şi în prezent director tehnic al clubului. La Manchester United, Ronaldo va evolua cu numărul 7. Cristiano Ronaldo a ajuns, sâmbătă, la Manchester, de la naţionala Portugaliei, el fiind suspendat pentru meciul cu Azerbaidjan, din preliminariile Campionatol Mondial 2020.

Cristiano Ronaldo a primit certificatul Guinness World Records pentru cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a devenit miercuri cel mai bun marcator din istorie la echipele naţionale, cu un total de 111 goluri, a primit certificatul Guinness World Records, el postând un mesaj în social media însoţit de o fotografie.

“Mulţumesc Guinness World Records. Este întotdeauna plăcut să fiu recunoscut ca un doborâtor de recorduri. Să încercăm în continuare să obţinem performanţe şi mai mari”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a înscris ambele goluri ale portughezilor la meciul cu Irlanda, scor 2-1, contâând pentru grupa A a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. El a ajuns la totalul de 111 goluri marcate pentru naţionala ţării sale în perioada 2003 – 2021.

Afla mai multe despre: manchester united-ronaldo-premier league 

viewscnt
Articole similare