Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a cedat nervos în meciul cu Liverpool! Manchester United a fost umilită acasă

Cristiano Ronaldo a cedat nervos în meciul cu Liverpool! Manchester United a fost umilită acasă

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a făcut un gest necontrolat în partida cu Liverpool.

Manchester United a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), de Liverpool, în etapa a IX-a din Premier League.

De la gazde, Pogba, care a intrat pe teren la pauză, a fost eliminat în minutul 60, după o intrare dură asupra lui Keita. Fotbalistul echipei din Liverpool a fost scos cu targa de pe teren după atacul francezului. Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 52, dar reuşita portughezului a fost anulată pentru ofsaid.

În prima repriză a meciului, la scorul de 3-0, Cristiano Ronaldo l-a dezechilibrat pe tânărul Curtis Jones, chiar înainte ca arbitrul să fluiere final primei părţi. Apoi, Ronaldo s-a enervat, a lovit mingea de mai multe ori şi l-a atins şi pe jucătorul lui Liverpool. 

După acest gest incredibil, starul lui United a fost avertizat de arbitru cu cartonaşul galben. Până la pauză, United a mai încasat un gol şi Salah a făcut 4-0. Acelaşi jucător egiptean a mai punctat o dată în repriza secundă, iar scorul a fost 5-0. 

În urma acestui rezultat, United va rămâne pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte. Liverpool a urcat pe locul 2, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: ronaldo-united-liverpool 

viewscnt
Articole similare